1. etasje
Søknadsfrist 12.04.2023
Som daglig leder i Sabrura får du i pose og sekk. Du får drive restauranten som din egen – og suksessoppskriften lagt i hånda. Konseptet har vi allerede testet, skrellet og glasert. Jobben din blir å skape en arbeidsplass hvor du og folka dine trives. Det vil være mulighet å drive både som daglig leder eller som restauranteier.
Vi ønsker mangfold og variasjon blant våre medarbeidere og ønsker derfor å komme i kontakt med kvalifiserte søkere uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder.
Så, hvorfor føles det trygt å drive en Sabrura-restaurant?🍣
Fordi du
I havet finnes det flust av muligheter. Du må bare tørre å ta sats og hoppe etter laksen.
Nysgjerrig på hvorfor gjestene fortsetter å strømme til Sabrura? Ingen bestikkelser. Kun en rå forretningsidé. Sushibuffet laget av førsteklasses råvarer – til en folkelig pris.
Det liker mannen, dama og ungene i gata🤩
I tillegg passer vi på å gi gjestene god stemning rundt fatet. Lokalene skaper en god atmosfære. Det er rent, pent og ryddig. Du føler deg sett og ivaretatt – også når det er full kok i restauranten. Og så har du oss, da, som gleder oss over å skape gode Sabrura-opplevelser hver eneste dag. Om vi er stolt av det vi får til sammen? Det kan du bite deg i nesa på.
Som RÅ daglig leder får du
Du kommer til dekket bord, men tar ansvar for å bygge entusiasme og styre skuta i riktig retning🚢
Som kaptein for Sabrura-laget
Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK🧡 og fører vei i vår arbeidshverdag:
Sjekk ut vår karriereside og alle våre ledige stillinger ved å trykke her - da vil du få et enda større innblikk i hvordan det er å jobbe i Sabrura🥢
Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakt med HR-konsulent i Bitastad, Ramona Wenaas på tlf. 469 40 678 ellerregionleder i Sabrura, Linda Bratsberg på tlf. 932 80 416.
1. etasje