Stengt i dag

Klikk og hent

1. Gå til varen du ønsker å reservere inne på princessbutikken.no.
 2. Velg ”Hent og betal i butikk” og ønsket Princess-butikk som utleveringssted. Du vil motta en hentemelding så snart pakken er klar for henting.
 3. Hent og betal i butikk. Ved kjøp av varer fra Barnas Princess og Løiten: 
 Du kan bestille og betale varene i nettbutikken og hente de i din nærmeste Princess-butikk.

Velkommen til Princess på Nerstranda Senter

Hos interiørkjeden Princess finner du inspirasjon til å friske opp i hjemmet ditt. Vi har et stort utvalg av gardiner, pynteartikler, håndklær og barneprodukter. Hos Princess finner du også flotte sengesett i mange ulike design og kvaliteter, som sateng, bomull og krepp. Vår norskproduserte dunkolleksjon Dream Collection fyller butikkene med dyner og puter i beste kvalitet. Til barn har vi norskproduserte Andungen dundyner og dunputer, som i likhet med vår Dream Collection dunserie også er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.

Vista er vår leverandør på innendørs solskjerming. I våre butikker kan du bestille produkter etter mål. Du kan velge mellom en rekke ulike design og farger. Det finnes mange gode tekniske løsninger på bl.a. plisségardiner, lameller, rullegardiner og persienner.

Skift ut puter, lys og pynt, og du har med enkle grep fått en helt "ny" stue! Vi har et bredt og tidsriktig sortiment med god kvalitet til gode priser. Samtidig har vi ofte spennende kampanjer med flere gode tilbud. Og vet du at vi også har et stort utvalg av metervarer, og at vi kan hjelpe deg med å sy gardinene dine?

Velkommen til en hyggelig handel hos Princess – vi gleder oss til å hjelpe deg.

Åpningstider

Alti Princess Uke 41 Milo Gardiner Og Pynteputer 50%

-50 % på Milo gardiner og pynteputetrekk

Velourserie i lekre høstfarger! Kan ikke kombineres med andre tilbud.

GYLDIG TIL: 06.11.2021

Princess Uke 40 Bomullsengesett 50%2

-50 % på alle sengesett i glatt bomull og percale

Gjelder str. 140x200, 140x220 og 200x220 cm. Gjelder ikke Gosse, Marius, sengesett til barn og allerede nedsatte varer. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

GYLDIG TIL: 13.11.2021

10C1CE~1

Pynt til fest med Princess

Ycbrq7tq

Tekstiler som gir sommervibber

Princess Uten Plast 1

Princess reduserer plast avfallet