ÅPENT I DAG: 09-20

Snart er den her.. den magiske tiden på året... julen!
Vi
hos Rituals søker nå julehjelpere som vil hjelpe oss å gi våre kunder en fantastisk opplevelse i våre butikker kommende julesesong! Bli en del av vårt juleteam! 

DIN ROLLE

I rollen som julehjelp i vår mest hektiske periode søker vi deg som elsker salg og service. Hos Rituals ønsker vi å gi alle våre kunder en fantastisk opplevelse i butikk og vi søker nå deg som ønsker å bli med på laget. 

Du spiller en viktig rolle for å sikkerstille at våre kunder får en god og trivelig stund hos oss. Gjennom å tilby te, introdusere Rituals filosofi og svare på spørsmål om våre produkter gir du våre kunder en betydningsfull opplevelse med personlig vri.

ARBEIDSOPPGAVER

Som julehjelp hos oss i julesesongen informerer du våre kunder om produktene og Rituals filosofi. Julen er en magisk tid med høyt trykk i våre butikker.

Dine arbeidsoppgaver består av, sammen med ditt team, å stødig drive omsetningen og passe på at butikken er ren, ryddig og tilstrekkelig påfylt til enhver tid. Du rapporterer til butikksjefen, som er din mentor og hjelper deg med din utvikling.

KVALIFIKASJON

  • Vi søker deg som har erfaring med butikkarbeid og er genuint interessert i skjønnhet og kosmetikk.
  • Du har erfaring med å jobbe med god service og du utfordres av å jobbe mot høye mål. 
  • Det er svært positivt om du har salgserfaring innen hudpleie og/ eller makeup.
  • Du er fleksibel med tanke på arbeidstider (både hverdager, kvelder, og helger).
  • Du er en ærlig person med integritet.

Du strekker deg for å bli ”best in class” i din stilling. Du er fleksibel, engasjert og motiveres av å skape meningsfulle øyeblikk for våre kunder. Utenom det så er du en god teamarbeider som er tilgjengelig for din butikk, du kan arbeide både kvelder og helger i travle perioder.

HVA KAN VI TILBY?

Rituals tilbyr deltidsstillinger som julehjelp i butikk, som betyr at du kontaktes ved behov. Du vil bli en del av et team med entusiastiske kollegaer i vår butikk i Nerstranda Senter i Tromsø. Vi tilbyr deg et inspirerende og serviceberiket arbeidsmiljø.

For å introdusere deg for Rituals tilbyr vi et velkomstprogram som heter 'Get Ritualized', som hjelper deg å komme i gang når du starter din karriere hos oss.

Vi trenger i alle fall en person som skal ha 5 timer i uken fast men stillingen gjelder julehjelper (8-10 stk) men det er da mulighet for faste timer til den/de rette. 

INTRESSERT?

Om du er interessert i stillingen og din profil stemmer overens med den vi søker ser vi frem til å motta din søknad via vårt rekrutteringssystem. Send gjerne inn din søknad i dag via denne lenken da vi ofte intervjuer aktuelle kandidater fortløpende.

Ønsket oppstart: 1 oktober

Å finne kandidater med riktig kompetanse og verdier er veldig viktig for oss. Av denne grunn gjør vi vurdering av kandidater basert på spørsmål som du svarer på og «spillet» du går igjennom i søknadsprosessen. Vi vil være CV-løse i vår rekrutteringsprosess så derfor ønsker vi at du personlig beskriver hvorfor du ønsker å jobbe hos oss med at du svarer på våre spørsmål gjennom søknadsprosessen.