ÅPENT I DAG: 09-20

Søknadsfrist 01.08.2022

Folk elsker Sabrura Sticks & Sushi – og kjeden er i sterk vekst. Vi er et helnorsk konsept som serverer fersk sushi og asiatiske småretter både i restaurant og som take away.  Som en del av Bitastad har Sabrura et sterkt apparat i ryggen. Vi har eiere som har tro på forretningsmodellen vår, og som er villig til å investere i videre vekst. Dette gjør Sabrura til et ekstra spennende og pulserende arbeidssted - her er det tempo og framdrift som gjelder. Dette krever en dedikert og allsidig kokk med sterk gjennomføringskraft. 

Vi søker etter kjøkkenmedarbeidere til vår helt nye restaurant på Nerstranda, på heltid og deltid.

I Sabrura brenner vi for å gi våre gjester fantastiske mat- og serviceopplevelser. Det er derfor essensielt at vi bygger våre retter på veldig gode råvarer som håndteres av kyndige og matglade kokker. Du vil få en flott arena i en av våre restauranter med topp moderne kjøkken. Du jobber i team, tett på dine kolleger i et arbeidsmiljø preget av samspill, fellesskap og et felles ønske om å levere gode kundeopplevelser og resultater.

Som kokk er du stjerna på kjøkkenet i vår restaurant. Du utstråler våre verdier, er glad i andre mennesker og gir alltid det lille ekstra til våre gjester gjennom fantastiske matopplevelser. Dette gjelder smaksmessig så vel som estetisk.

Vi søker deg som:

  • Har erfaring fra kjøkken, kokkebakgrunn med eller uten fagbrev
  • Har god kunnskap om IK-mat og HMS
  • Trives i et hektisk arbeidsmiljø med høyt tempo
  • Har erfaring fra tilsvarende virksomhet

Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK og står sterkt hos oss. Vi ser derfor etter kandidater som gjenspeiler disse;

  • EIERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt.
  • LIDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.
  • SAMSPILL - Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen.
  • KREMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag.

Du kan forvente god opplæring og faglig påfyll hos oss. Sabrura er en stor arena med gode muligheter for egen utvikling.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, ta gjerne kontakt med regionleder, på Linda@sabrurasushi.no

 Vi GLEDER oss til å høre fra deg!