ÅPENT I DAG: 09-18

Mega oversized joggebukse og -genser

Mega oversized joggebukse og -genser

I butikk finner du dette settet med superkomfortabel genser og bukse i collegemateriale i flere spennende farger.

Visste du at ved å kjøpe bomullsplagg fra Bik Bok støtter du en mer bærekraftig bomullsdyrking gjennom Better Cotton Initiative (BCI)?

Bonnie puffervest

Bonnie puffervest

Bonnie puffervest er god å ha når høsttemperaturen melder seg. Vesten har høy krage, glidelås hele veien ned med skjulte trykknapper. Du får den i tre lekre farger; svart, brun og blå.

Ebba pufferjakke

Ebba pufferjakke

Er ikke puffervest noe for deg? Da liker du kanskje bedre pufferjakker. Ebba pufferjakke er laget av resirkulert polyester. Den har  krage og glidelås foran hele veien ned. Jakken har skråstilte lommer foran med trykknapp og skjult, justérbar elastikk langs nederkanten. Jakken er helfôret og holder deg varm og komfortabel. Jakken får du i fire ulike farger.

Bella strikket genser

Bella strikket genser

Tiden er kommet for å bytte ut topper og t-skjorter med genser. Bella strikket genser er en myk strikkegenser med rund hals, ribbestrikkede mansjetter og bred ribbestrikket nederkant. Genseren har en løs og behagelig passform. Du får den i en rekke flotte farger. Genseren er også perfekt å ha under en puffervest.

Vilma dressbukse

Vilma dressbukse

Shorts- og skjørtedager er på hell, og det er på tide å finne frem buksene igjen. Vilma dressbukse er laget av semi-stretchy vevd materiale. Den har mellomhøy midje og ben med press og noe utsving nederst. Linning med hemper, samt skjult hempe, knapp og glidelås i front. To sidelommer, og to passpolierte lommer bak. Buksen får du i tre farger; svart, brun og sort melert.

Amber strikket kjole med høy hals

Amber strikket kjole med høy hals

Eller hva med en lang, behagelig kjole? Amber strikket kjole med høy hals har ribbestrikket mansjetter, bryst og nederkant. Kjolen har en avslappende look og kan lett styles opp eller ned til forskjellige anledninger.

Alle bilder og informasjon er hentet fra Bik Bok sine hjemmesider. Se alle deres høstnyheter her.

Relaterte artikler