ÅPENT I DAG: 09-18

Til vår butikk i Larvik søker vi nå etter vikar for vår Assisterende Butikksjef som skal i permisjon, frem til februar 2023. Flying Tiger Copenhagen er gøy - både for kunder og kollegaer, det krever dermed noe spesielt for å jobbe hos oss. Vi går inn i en travel tid og søker nå etter butikkmedarbeidere til å hjelpe oss gjennom sommeren.

Hvem er du?

Det skal være gøy å komme inn i en Flying Tiger butikk - både for våre kunder, men også for de som arbeider der. Derfor er du typen som kan skape en fest!

Du er god til å holde orden og sørger for at butikken alltid ser flott og spennende ut. Du trives med forskjellige arbeidsoppgaver og en travel hverdag. Du er trygg og selvstendig, og kan derfor ta ansvar særlig i butikksjefens fravær.

Vi forventer at du:

  • Har fylt 18 år, og har erfaring fra detaljvirksomhet
  • Er moden, trygg og selvstendig
  • Er serviceminded og har lyst til at yte en ekstra innsats overfor våres kunder
  • Kan inngå i et team og er samarbeidsvillig
  • Kan tenke utenfor boksen og er løsningsorientert
  • Er tilgjengelig både dag- og kveldstid, og helg

Hvem er vi?

Flying Tiger Copenhagen er en av verdens mest sukksessrike -- og absolutt morsomste -- detaljvirksomheter. Vi har en sterk og åpen kultur med gjennomsyrende verdier. Vi verdsetter ulikheter og diversitet, så våre dører er alltid åpne.

Vi kan tilby deg en jobb på en uhøytidelig arbeidsplass hvor du blir en del av et team med gode, åpne og hjelpsomme kolleger.

Om dette kan høres ut som noe for deg, synes vi at du skal bli Assisterende Butikksjef i våres butikk!

Vær oppmerksom på at dette er en deltid, midlertidig stilling i forbindelse med vikariat for annen.

Skynd deg med å sende en søknad!