OPENT I DAG: 10-18

Klikk og hent

Gratis frakt på alle ordre som hentast i butikk! Og moglegheit til å prøve i butikken. 1. Legg produkta du ønskjer å kjøpe i handlekorga på nettsida. 2. Velg ”Hent i butikk” som leveringsmåte ved utsjekk og den butikken du ønskjer som utleveringsstad. 3. Du vil motta ei hentemelding så snart pakken er klar for henting.

Velkommen til KappAhl på Alti Ørsta

KappAhl er ei av Nordens leiande motekjeder med eit bredt sortiment for kvinner, menn og born, i tillegg til våre populære XLNT- og Newbie-kolleksjonar. Alt vi gjer handlar om sjølvtillit gjennom mote, og vi ønskjer å hjelpe deg å finne din stil. Uansett alder, storleik, kroppsform og personlegheit.

Spør oss gjerne om hjelp når du besøker vår KappAhl-butikk. Vi meiner det skal vere enkelt og morosamt å kle seg fint og vi hjelper deg meir enn gjerne. Difor har vi óg ein kundeklubb med 5 % bonus, gode tilbod og tusenvis av lojale medlemmar.

Bærekraft er ein viktig del av KappAhl. Alt vi gjer kvar einaste dag, gjer vi med omsorg og respekt for menneske og miljøet. I dag er for eksempel 70 % av kleda våre bærekraftmerka, og kvart år sel vi millionar av bærekraftige klede. I tillegg har vi Newbie, ein kolleksjon for dei aller minste kor absolutt all bomull er 100 % økologisk.

Vi vil gjere det enkelt for deg å ta bærekraftige val. Visste du at du kan levere tilbake gamle tekstilar i alle våre KappAhl-butikkar? Som takk får du ein verdisjekk på 50 kroner pr pose som du kan bruke neste gong du handlar klede hos oss (ved kjøp over 300 kroner). For kvar kilo vi samlar inn, donerast 2 eurocent til vårt oppleringssenter for kvinner i Bangladesh.

Åpningstider