Med et blomstermønstret sengesett, pyntepute eller tapet kan du ta vårens farge med inn! Blomstrete tekstiler kan muntre opp et ellers nøytralt soverom eller kjøkken, og gjøre rommet om til et levende sted. Fargene og de vakre blomstermotivene gjør det lett å se hvorfor dette har blitt en stor del av vårens trendtema.

Feminine pynteputer

Pynteputer gjør sofaen ekstra innbydende og skaper en helhet med resten av innredningen i et rom. Vårens trender kommer med ensfargede pynteputer med forskjellige teksturer eller med eksotiske planteprint. Mange av putene har også frynser og dusker som finish noe som gir et feminint preg.

Naturlige materialer og organiske former

Møblene i vårens trendtema er ofte malte eller i lyst treverk. Bordene er spinkle, med ben i metall eller lyst tre. Sofaer, stoler og speil kan være voluminøse og runde i formene.

Pynt og dekor

Kvister, blomster eller pampasgress gir et feminint og romantisk preg, og tar seg ekstra godt ut i vårens flotte vaser i keramikk eller farget glass. Pampasgresset kommer også i rosa nyanser.

Vi blir aldri lei velour

Myke tekstiler og velour fortsetter å prege interiøret utover våren og sommeren. I kombinasjon med feminine farger slik som rosa og beige bidrar vårens trendtema til ro og harmoni i hjemmet.

Få det fint på kjøkkenet

med nyheter som: Fruit kjøkkenhåndkle, Nida Bokhari 2-pk gryteklut, LAVIE lavendel håndsåpe, LAVIE lavendel håndlotion og Acasia XL skjærefjøl.

1. LAVIE 2. Peach pyntepute 3. Spiegel speil 4. Artichoke pynt 5. Poppy light pink blomst 6. Scratch vase

For flere nydelige vårnyheter, kom og besøk oss i butikken. 

Vi hjelper deg gjerne med å finne det som passer din stil og ditt hjem best.

Relaterte artikler