ÅPENT I DAG: 10-20

Søknadsfrist 30.09.2021

Julehjelp til Flying Tiger Copenhagen, Kristiansund

Forestill deg en arbeidsplass hvor du er omringet av spennende varer og morsomme kolleger. Et sted med mange glade kunder. Sånn er det hos Flying Tiger Copenhagen, og vi ønsker gjerne å ha deg som vår nye sommerhjelp. Det finnes også mulighet for forlengelse etter sommeren. 

Hvem er du? 

  • Du er fleksibel og kan stille på kort varsel i perioden oktober 2021- januar 2022
  • Du liker høyt tempo, er ansvarsfull og tar eget initiativ
  • At du kan jobbe både dag, kveld og helg er en fordel
  • Du er over 18 år

Det skal være kjekt å være i en Flying Tiger Copenhagen butikk – både for våre kunder, men også for dem som arbeider der. Derfor er du typen som skaper en fest for våre kunder, jobber ryddig, nøyaktig med påfyll og oppsett av varer, og i det hele tatt sørger for at butikken alltid ser flott og spennende ut – hele tiden. Du liker nye utfordringer og trives i travle perioder. 

Slik er vi!  

Vi kan tilby deg en jobb på en uhøytidelig arbeidsplass hvor du blir en del av et team med søte, åpne og morsomme kolleger som elsker det de driver med. Her er det rom for utvikling og læring.

Kundeservice og varepåfyll er en stor del av hverdagen – høyt tempo og mye moro. Hvis du føler denne jobben passer deg, og digger Flying Tiger Copenhagen sitt konsept, synes vi at du skal søke på den ledige stillingen som sesonghjelp hos oss. 

Søknadsfrist: fortløpende! 

Oppstart: Oktober

Vi gleder oss til å høre fra deg! 

STILLINGSTYPE: Julehjelp

ARBEIDSTID: Deltid

Et besøk hos Flying Tiger Copenhagen er en opplevelse. Det er grunnen til at vi har gått fra å være en tier-butikk i 1995 til et suksessfullt internasjonalt konsept med unike, fargerike, praktiske og morsomme produkter - dansk design - til rimelige priser nå idag. Med mer enn 900 butikker i 29 land i Europa samt i Japan og Sør-Korea, Flying Tiger Copenhagen vokser raskt. Hver måned kommer 300 nye produkter ut i våre hyller, halvparten av dem er designet av våre egne designere. Det er bygget på en arbeidsplass hvor en avslappet atmosfære kombinert med dedikasjon, personlig ansvar, med sans for endring og en god porsjon oppfinnsomhet gjør at vi hele tiden går fremover og utvikles. Les mer om Flying Tiger Copenhagen på flyingtiger.com