ÅPENT I DAG: 10-20

- Det har skjedd mye på Alti Tasta i 2021, og flere endringer kommer. Vi gleder oss blant annet til at Vinmonopolet skal flytte inn i løpet av våren. I tillegg jobber vi med flere spennende aktører som ønsker å etablere butikk på Alti Tasta, sier senterleder Birte Wiinberg.

Denne uken startet klargjøringen av Jernia sine nye lokaler, slik at Jernia sine gamle lokaler kan gjøres klar til Vinmonopolet. Dato for åpning av Vinmonopolet er ikke fastlåst enda, men vil bli offentliggjort så snart den er klar.

Flere butikker pusset opp

I 2021 valgte flere butikker på Alti Tasta å pusse opp sine lokaler. En av dem var Nikita Hair, som fikk en nydelig salong med trematerialer og pasteller. Elisabeth og gjengen hos ARK Bokhandel utvidet sortimentet av leker med 100 kvadratmeter. Andre hos Jernia kjøpte seg en elektrisk moped, slik han kunne levere varer gratis hjem til kundene sine.

Tasta senter ble Alti Tasta

Den 26. april skiftet vi navn fra Tasta Senter til Alti Tasta, og feiret dette med kake, ballonger og aktiviteter på senteret.

- Det betyr mye for oss å bli en del av et større fellesskap, med felles profil og kampanjer og aktiviteter vi kan ta del i. Når vi er flere til å dele kostnadene, kan vi få mer kvalitet ut av markedskronene. Samtidig vil vi bevare vår lokale identitet, det er svært viktig for oss, uttalte senterleder, Birte Wiinberg, i april.

Nye maskoter

I september besøkte maskotene våre, Ellie & Timba, familiedagen til Idrettslaget POL på Stemmen. De koste seg kjempemye sammen med barna.

Vi håper vi kan fortsette å være den lokale møteplassen også 2022. Og er utrolig takknemlig for at du har støttet oss.

Relaterte artikler