ÅPENT I DAG: 10-20

Klikk og hent

1. Gå inn på kitchn.no og finn varen du ønsker å bestille 2. Trykk på ”klikk og hent”, og velg ønsket butikk som hentested. 3. Fullfør ordre. Du vil motta en SMS når varen er klar til henting. 4. Hent og betal i butikk.

Velkommen til Kitch'n på Alti Tasta

Kitch’n skal være No. 1 på kjøkkenet, og vi er kjent for gode og innovative varer til kjøkkenet, ekstra god service og fagkunnskaper.

Kitch’n fører mange kjente merkevarer, bl. annet: Le Creuset, Smeg, Kähler, Global, Eva, Eva Solo, Rosendahl, Riedel, Bodum, Mac, Modern House, Victorinox m.flere.

Produktene holder høy kvalitet og profil, og er i hovedsak: Gryter og panner, kokkekniver, stålbestikk, vin og barglass, krus, elektriske artikler til kjøkkenet, termo- og serveringskanner, ildfaste former, serviser og designartikler.

Åpningstider

Alti Kitchn Sugerør

Sugerør i glass og stål

Sugerør som du vet vil vare (nesten) til evig tid. Vil du ha sugerør i lekne farger, eller holde en straight stil med rette sugerør i stål? Uansett hva du velger, vet du at de gjenbrukbare sugerørene gjør både cocktails og brusglass langt mer innbydende - vinn, vinn!

Alti Kitchn Silikonlokk

Lékué og Concept Zero - Miljøvennlige silikonlokk

Velg elastiske silikonlokk fremfor plastfolie, og kutt ned på plastforbruket på kjøkkenet. Silikonlokkene kan du bruke om og om igjen – og igjen.

Alti Kitchn Bivokspapir

Pebbly - Nedbrytbart bivokspapir

Papirark av økologisk bomull og bivoks, som holder innpakket mat frisk og fin. Bivoksen gjør papiret lett å forme, og klistrer seg sammen akkurat slik du vil. Det gjør at arkene også fungerer supert som matpakkepapir. Du kan bruke hvert ark inntil 100 ganger, deretter kaster du det i matdunken sammen med resten av nedbrytbart avfall.

Alti Kitchn Pebbly

Pebbly - Glasskrukker av miljøvennlige materialer

Pebbly har laget en serie skikkelig fine oppbevaringskrukker og -bokser laget av ildfast glass og bambusviskose. Bambus er den mest hurtigvoksende planten i verden, er naturlig antibakteriell og 100 % nedbrytbar.

91679429 1420X800 Sugeror

7 miljøvennlige produkter hos Kitch’n

Kitchn Plastikklokk 1000X1000

Kitchn med gjenbrukbare alternativ til engangsprodukter