ÅPENT I DAG: 10-21

Klikk og hent

Se infotekst for mer informasjon.

Velkommen til Telenor på Vinterbro

Hos Telenorbutikk en finner du de nyeste mobiltelefonene, nettbrettene og masse spennende tilbehør. Vi samarbeider med kjente og ledende leverandører og merkevarer, som sikrer oss det beste mobilmarkedet har å by på i dag.

Vi kjører jevnlig gode kampanjer og supertilbud på bestselgere og nyheter, og ønsker at du som kunde skal komme best mulig i gang med ditt kjøp.

Vi setter fokus på personlig og skreddersydd service med gode råd og hjelp når du trenger det. Følg oss gjerne på vår Facebook side, og ikke nøl med å kontakte oss dersom du lurer på noe!

Velkommen!

Klikk og hent

Slik fungerer det:

  • På produktsiden til varen du ønsker å reservere velger du "Reserver og hent i butikk" under "Klikk & Hent". Varelageret varierer fra butikk til butikk og lagerstatus viser hvilke butikker som har varen tilgjengelig. De butikkene som ikke vises i oversikten, har ikke varen på lager.

  • Når du har valgt hvilken Telenorbutikk du ønsker å hente varen i og sendt av gårde reservasjonen, klargjøres bestillingen. Varen pakkes i løpet av 2 timer (gjelder innenfor butikkens åpningstid) , og du får en SMS når den kan hentes. Vi reserverer varen ut neste virkedag, og du betaler først når du henter. 

  • For spørsmål om endringer, avbestilling eller lignende må du kontakte butikken du valgte direkte. Telefonnummeret finner du på bekreftelsesmailen du mottar etter reservasjonen.

Merk! På enkelte mobilnyheter vil det ikke være mulig å benytte Klikk & Hent som leveringsalternativ.

Les mer om klikk og hent her.

 

Åpningstider

Kategori