ÅPENT I DAG: 10-21

Søknadsfrist 19.03.2023

Nå åpner det seg en sjanse for deg som ønsker å jobbe i Bik Bok! Vi søker et salgstalent som elsker fashion og vil være vårt ansikt utad.

Som selger hos oss yter du topp service til alle våre kunder ved å lytte, hjelpe, inspirere og selge. Med din positive innstilling bidrar du til å skape herlige kundeopplevelser i en innbydende og inspirerende butikk, sammen med dine kollegaer.

 

For å bli vår nye stjerne bør du kjenne deg igjen i følgende :

 • Utadvendt og sosial, med gode samarbeidsevner Passion for fashion, salg og kundebehandling – du setter alltid kunden først!
  Løsningsorientert og strukturert, du evner å håndtere flere arbeidsoppgaver samtidig
  God forståelse for webhandel/digital utvikling innen retail
  Fleksibel på både arbeidsoppgaver og arbeidstid
  Pålitelig og ansvarsbevisst

Vi kan tilby:

 • En spennende, kreativ og sosial arbeidshverdag, i et ungt og inspirerende miljø Verdifull erfaring innen kundebehandling, salg og teamarbeid som du kan dra nytte av hele yrkeslivet
  Bonusordning
  God personalrabatt i Varners butikker

Er dette noe for deg? Da håper vi du sender inn din søknad allerede i dag.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Bik Bok er en av Skandinavias ledende motekjeder for jenter. Kolleksjonene oppdateres kontinuerlig, slik at trend- og moteinteresserte kunder alltid tilbys nyheter som fanger opp endringer i motebildet. Bik Bok har flere enn 1.500 flinke og entusiastiske medarbeidere i 170 butikker i 3 land.

Bik Bok er en del av motekonsernet Varner som består av flere profilerte kjeder; Cubus, Dressmann, Carlings, Volt, Junkyard og Levi’s Store. Virksomheten omfatter i dag 6 nettbutikker og over 1200 fysiske butikker i Norge, Sverige, Finland, Island og Danmark.