Hos Jernia finner du produkter som skaper minner

Husker du bestemors stekepanne eller bestefars vedøks? Det fins faktisk produkter som har fulgt slekter gjennom generasjoner, og fremdeles lever i beste velgående. Hva er bedre enn pannekaker stekt i en klassisk, sort jernpanne? For ikke å snakke om hjemmebakt brød, laget av deig eltet i en klassisk kjøkkenmaskin. Hos Jernia finner du slike produkter, som skaper minner og blir en del av slektens historie.

Varer som varer

“Varer som varer” er et mantra hos oss i Jernia. Vårt ønske er at oldebarnet ditt skal kunne snekre en trehytte med hammeren du plukket opp hos oss. Vi vil at kjøkkenmaskinen du kjøper hos oss skal kunne gå i arv og at malerpenselen holder i flere sesonger. Dette fordrer selvfølgelig at du tar vare på tingene dine. Men det kan vi også hjelpe deg med!

Leie av kvalitetsverktøy du ikke bruker så ofte

Hvor ofte trenger du egentlig en tepperenser, en kappsag eller vinkelsliper? Som regel altfor sjeldent til å forsvare plassen i boden eller garasjen. Hos oss kan du heller leie utstyret de gangene du trenger det. Det er smart både for lommeboka, miljøet og bodplassen.

Les mer på Jernias sine hjemmesider