I denne stilen verdsetter vi det håndlagede og det er en selvfølge at det er naturlige materialer. Vi setter pris på det uperfekte og unike, som en litt skjev og ujevn vase i keramikk eller de rustikke håndvevede stråfatene.

Mønsterbildet er først og fremst striper og ruter, men vi legger også til lekne blomster, da gjerne broderte. Skap gjerne kontrast med ulike strukturer på tekstilene, som forskjellige pynteputer i sofaen, ulike tekstilkvaliteter på gardiner, duker, pledd osv.

Det oppleves som trendy og tidsriktig med grønntoner i alle naturens valører. Disse opp mot off-white og de spreke pop-opp fargene, rød og burgunder, gjør det nytt og interessant. De populære hagestolene i hardplast er tilbake i alle sesongens fine farger, så her er det bare å leke seg!

Kid Vår 8

Sommer på soverommet

Tekstilene skal føles myke mot huden og er gjerne laget i naturlige materialer som bomull og lin. På soverommet tar denne stilen inn sengetøy med blomstermønster og enkle striper eller ruter. Myke, sommerlige pledd legges til for ekstra fluff! Krepp sengesett er vår favoritt på varme sommernetter! Det er svalt og pustende og deilig å sove i. Våre sommerlige krepp-sengesett kommer i flere fine farger og design.

Kid Vår 11

Innholdet er hentet i sin helhet fra Kid Interiør sine nettsider.

Bli videre inspirert til våren og sommeren med Kid her!