Amanda Storsenter blir Alti Amanda

Amanda Storsenter har siden 1997 vært en ledende shoppingdestinasjon og sosial møteplass for Haugalandet og omegn. Med kort vei fra Haugesund sentrum, hyppige bussforbindelser og gode parkeringsmuligheter er senteret lett tilgjengelig for alle kunder.

Senteret har en lys, romslig og vennlig atmosfære. Her finner du et bredt utvalg av butikker og tjenester, med hovedfokus på attraktive familiekonsepter, dame- og herremote.

Buskerud Storsenter blir Alti Buskerud

Buskerud Storsenter er et av regionens ledende kjøpesentre. Senteret ligger rundt 15 minutter fra Drammen og 20 minutter fra Kongsberg. Det har god beliggenhet og over 1000 gratis parkeringsplasser, nærliggende kollektivtrafikk og mange ladepunkter for el-bil.

Kjøpesenteret kan by på mange og varierte butikker som dekker behovet til de aller fleste. Du finner blant annet Coop Obs, Vinmonopolet, Elkjøp og Clas Ohlson.

Alti – navnet med «alt i»

Alti er en kombinasjon av flere ord, som har flere betydninger. Les det som "alltid" eller "alt i". Med navnet uttrykker vi at vi alltid vil være til stede for deg, og at vi har samlet mye på ett sted - for deg.

Kanskje vil ditt vante og lokale senter få en noe «ny look», og forandringer er ikke bestandig enkle å håndtere. Men noe er likevel akkurat som før: Vi fører våre stolte kjøpesenter-tradisjoner videre, og vi er fortsatt de samme trivelige menneskene du har møtt her på senteret før. Velkommen!

Alti Forvaltning har nå 37 kjøpesentre i porteføljen, og fra denne uken bærer altså 27 av disse Alti-navnet. Det er et mål for Alti å få styrket merkevaren ved at de fleste av sentrene får felles profil og deltar i felles kampanjer og aktiviteter – det gir sentrene mer innhold for markedskronene.
www.alti.no

Alti Buskerud (1)