Lietorvet blir Alti Lietorvet

Lietorvet ligger i øvre del av Skien sentrum, og er både godt synlig og et populært kjøpesenter. Det har vært utbygd og oppgradert flere ganger, sist i 2018. Senteret har god tilgjengelighet, med tanke på både parkeringsmuligheter og kollektivtrafikk, med bare 5-10 minutters gangavstand fra nærmeste buss- og togstasjon.

Senteret har en bred butikkmiks med et hovedfokus på faghandel, og oppleves som et intimt og hyggelig kjøpesenter. Her kan du blant annet få hjelp av profesjonelle hudterapauter, plukke din egen kongekrabbe og mye mer!

Alti – navnet med «alt i»

Alti er en kombinasjon av flere ord, som har flere betydninger. Les det som "alltid" eller "alt i". Med navnet uttrykker vi at vi alltid vil være til stede for deg, og at vi har samlet mye på ett sted - for deg.

Kanskje vil ditt vante og lokale senter få en noe «ny look», og forandringer er ikke bestandig enkle å håndtere. Men noe er likevel akkurat som før: Vi fører våre stolte kjøpesenter-tradisjoner videre, og vi er fortsatt de samme trivelige menneskene du har møtt her på senteret før. Velkommen!

Alti Forvaltning har nå 37 kjøpesentre i porteføljen, og fra denne uken bærer altså 27 av disse Alti-navnet. Det er et mål for Alti å få styrket merkevaren ved at de fleste av sentrene får felles profil og deltar i felles kampanjer og aktiviteter – det gir sentrene mer innhold for markedskronene.
www.alti.no