Fra Bobyn til Alti Verdal

Bobyn kjøpesenter har i den siste tida gjennomgått betydelige oppgraderinger, både av fasader og i fellesarealer og butikker, så det er et nytt lokalsenter som kundene nå får oppleve.

«Selv om senteret nå deler Alti-navn og -profil med 16 andre kjøpesentre i landet, vil lokal forankring og senterledelse bli ivaretatt som før. Å være under Alti-paraplyen gir oss muligheter for deltagelse i kampanjer og fellesaktiviteter som vi tror kundene vil sette stor pris på», sier senterleder Lars Heirsaunet.

Eier av Alti Verdal er Hustad Eiendom AS, og senterets hjemmesider er www.alti.no/verdal

Mye som skjer

Feiringen startet i dag; torsdag med gratis kaffe og kake til kundene, og videre i helgen blir det bla. besøk av senterets maskoter Ellie & Timba, sykkelløype for barna, minikonsert og ikke minst blir det besøk fra Innherred Brann og redning som stiller med biler, og bamsen Bjørnis som vil hilse på barna.

Se hele programmet her.

Flere Alti-sentre i høst

Alti Forvaltning har nå 31 kjøpesentre i porteføljen, og pr. i dag bærer altså 17 av disse Alti-navnet. I høst vil det bli flere som får Alti-profil, bl.a. Magneten på Levanger.

Det er et mål for Alti å få styrket merkevaren ved at de fleste av sentrene får felles profil og deltar i felles kampanjer og aktiviteter – det gir sentrene mer innhold for markedskronene. Og vi tror kundene setter pris på attraktive felleskampanjer.