Matlaging er en kjærlighetserklæring. Hos Jordbærpikene er det mange av dem. Enten det er i form av søte fristelser i kakedisken, eller varmretter som fyller magen, - alt er laget fra bunnen av, med friske råvarer, i Jordbærpikenes egne kjøkken.

Anette Gulbrandsen har jobbet i matbransjen i hele sitt voksne liv. Hun har vært jordbærpike og daglig leder siden 2016 og møter gjestene med et varmt smil. 

– Vi ønsker å være en hyggelig møteplass med god mat. Enten du har ti minutter til en kaffe med en venninne, eller skal spise middag med familien. 

På middagsmenyen finner du alt fra club sandwich og lasagne til asiatisk fiskesuppe. I tillegg til salater og småretter.

– Det unike med Jordbærpikene er at vi er en kafé med en bred meny som treffer de aller fleste. Servert i en avslappet og trivelig atmosfære.

Lyst på en pause eller en matbit? 

BESØK OSS PÅ GULSKOGEN

Gate-kafé

Jordbærpikene ble etablert av konditor og TV-kokk Lars Lian, som har over ti års erfaring fra kokkelandslaget. Han ønsket å lage en koselig gate-café på kjøpesentrene, en idyllisk møteplass med både god kaffe og nydelig mat. I dag finnes jordbærpikene over 40 steder i Norge.

– Selve navnet Jordbærpikene er også med på å gi den gode følelsen, mener Annette. 

– Det passer oss, vi jobber med hjertet utenpå skjorta.

I ny kjole

Jordbærpikene ligger som en luftig oase, midt i Alti Gulskogen, med store vinduer, interiør i jordfarger, og grønne pergolaer som rammer inn sittegruppene.

– Vi har nylig pusset opp og har fått på en helt ny kjole, smiler Anette, og viser til den nye innredningen der drømmetreet midt i lokalene får kaféen til å fremstå som en hage.

Hvor det er den innbydende kakedisken som først møter deg, med magnetisk kraft.

– Vi er gode på kakene vi lager. Her finner du alt fra  sjokoladefondanter, sitronpaier, ostekaker, gulrotkaker til red velvet og andre cookies.  Alle laget på vårt lokale kjøkken, med våre egne oppskrifter, sier Anette avslutningsvis, og ønsker velkommen innom.

VI HAR OGSÅ TAKEAWAY MENY