Lakkbar tar nå neste skritt videre gjennom å utvide konseptet sitt med ny avdeling på Gulskogen kjøpesenter i Drammen. Den nyetablerte avdelingen vil bli ledet av Julia Arbelaez, som har omfattende ekspertise og lang erfaring fra neglefaget. Julia som har vært i Lakkbar siden 2017, og leder i dag også avdelingen Lakkbar Asker med stor suksess.  

 Med lidenskapelig tilnærming av negledesign utfører Lakkbar neglebehandlinger av ypperste kvalitet og med førsteklasses service, til overkommelige priser. Sammen med Julia og hennes nye team gleder vi oss nå til å introdusere Lakkbar Gulskogen.  

«- Å gå på jobb om morgenen er en glede for meg, og jeg streber alltid etter å levere perfekte resultater, og den beste opplevelsen for mine kunder». – Julia Arbalaez, Daglig leder Lakkbar avd. Asker og Gulskogen. 

Lakkbar vektlegger å tilby tjenester av kun høyeste kvalitet, slik at du som kunde skal få den beste opplevelsen. Som kunde hos Lakkbar kan du derfor alltid forvente å få dine ønskemål og behov imøtekommet med personlig service og profesjonell veiledning.

Gjennom sine høye krav til gode resultater, produkter og hygienerutiner ønsker Lakkbar å heve standarden for neglebransjen på landsdekkende nivå.

Online booking er nå åpnet. Sikre din time allerede i dag for å dra nytte av åpningstilbudet -20% på kombobehandling: Valgfri manikyr + pedikyr https://www.lakkbar.no/gulskogen

Alle kunder som booker behandling innen 31 mai får dessuten en velkomstgave til en verdi av kr: 149,-

Lakkbar med Julia og hennes team i spissen ser ferm imot til å feire nyåpningen med innbyggene i Drammen og ønsker deg hjertelig velkommen til Lakkbar Gulskogen!