Gulskogen Senter har så mange Strømsgodset-sponsorer under samme tak, at vi nesten kunne hett Blåskogen. 

I gamle dager fantes det en posisjon på fotballbanen som het senter. I dag kalles denne plassen sentral midtbanespiller. Strømsgodset har likevel én – eller i hvert fall ett – senter på laget, nemlig Gulskogen. For vi er et senter hvor veldig mange har blått blod i årene. I månedene framover kommer dette blodet til å bruse litt ekstra, for nå er sesongen i gang.

Hvordan tabellen vil se ut til høsten, er fortsatt i det blå. Men uansett sluttplassering, mener vi at Strømsgodset er gode som gull. Det er også grunnen til at vi er inne som Gullsponsor.

Strømsgodsets nye hovedsponsor heter Sparebanken Øst. De har en avdeling hos oss på Gulskogen, og det er ikke usannsynlig at flere av deres ansatte er å finne på Marienlyst iført Godset-drakt og -skjerf på fritida. Og apropos supporterutstyr. På Gulskogen finner du også XXL, som selger det meste ekte Godset-fans drømmer om. Ja, bortsett fra seriegull eller Kongepokal, men det satser vi på at Godset-gutta fikser for oss!

I tillegg til nevnte Sparebanken Øst og XXL, er det enda flere her på senteret som sponser Strømsgodset. Også Elkjøp, KIWI minipris, Mestergull og Colosseum Tannlege er viktige aktører som er med på å spille Godset gode.

I tillegg til å bidra med økonomiske midler og entusiastiske heiarop, arrangerer Gulskogen også «Småblåskatten».

  • Sammen med Strømsgodset feirer vi årets familie kick-off med en litt ny vri. Fra 19.-30. april kan barn og unge gjennomføre «Småblåskatten», et digitalt rebusløp i området rundt Gulskogen og Marienlyst Stadion. Vi håper dette blir en annerledes familieaktivitet med spennende premier, oppgaver, en lærerik runde i nærmiljøet og ikke minst en sporty og kul start på fotballsesongen. Underveis i rebusen vil du kunne vinne is fra McDonald´s og fotballbilletter Strømsgodset-Vålerenga 22. mai. Det er bare å henge seg på, sier Cecilie Røisli, markedsansvarlig på Gulskogen Senter.

Som dere sikkert skjønner, er vi på Gulskogen superstolte over å spille på lag med Godset.
Vi ønsker alle våre blå venner – både de som spiller og de som heier – lykke til med sesongen!