Colosseum Tannlege

Åpningstider

  • I dagStengt
  • Mandag08:00 - 20:00
  • Tirsdag08:00 - 20:00
  • Onsdag08:00 - 16:00
  • Torsdag08:00 - 16:00
  • Fredag08:00 - 16:00
  • LørdagStengt
  • SøndagStengt

Om Colosseum Tannlege på Alti Gulskogen

Her får du hjelp med den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling, og vi har lang erfaring med estetisk tannbehandling og pasienter med tannlegeskrekk. Vi etterstreber å gi deg akutthjelp så raskt som mulig.

Den første Colosseumklinikken ble opprettet i 1986. I dag er Colosseum Tannlege Norges ledende leverandør av tannhelsetjenester, med nær 70 tannklinikker som alle tilbyr det beste innen tannhelse.

Bestill time hos oss her

Våre ansatte:

Tone M. Gramstad - tannlege

Uteksaminert ved universitetet i Bergen i 1987.

Tone jobbet som assistenttannlege i Tromsø. Hun startet opp og har drevet Gulskogen tannlegesenter, nå Colosseum Tannlege fra 1988.

Tone har fokus på smertefri og omsorgsfull behandling.

Merete Thon - tannhelsesekretær

Autorisert tannhelsesekretær. 

Jobbet som tannhelsesekretær siden 2008, jobbet Colosseum Tannlege siden 2017. 

Lydia Budak - tannpleier

Var ferdig utdannet tannpleier i 2020 og jobbet på Krokstadelva Tannlegeklinikk frem til hun i 2023 begynte hos Colosseum Tannlege.

Kan hjelpe deg med årlig undersøkelse, tannrens, munntørrhet, gingivitt og behandling av periodontitt. Lydia hjelper også pasienter med tannlegeskrekk.

Ognjen Njamculovic – tannlege

Uteksaminert ved det Odontologiske Fakultet, Universitetet i Beograd i 2002.

Jobbet som tannlege i Spesialistklinikk for oral kirurgi og tannlege i Den odontologiske poliklinikk  i Serbia. Jobbet som allmentannlege ved Linderud Tannklinikk og Tannlegevakt i Oslo. Tannlegepraksis i Den offentlige tannhelsetjenesten ved Tannklinikken Fana i Bergen.

Omsorgsfull tannlege som legger vekt på pasientens behov og ønsker. Spesiell interesse for estetisk tannbehandling og behandling av pasienter med tannlegeskrekk.

Torill Råberget - tannhelsesekretær

Har jobbet i Colosseum Tannlege siden 2008, 12 år Hos Colosseum Tannlege Jessheim og de siste 1 ½ årene på Gulskogen. Torill jobber også noen dager på klinikken i Drammen sentrum.

Erik Gjemmestad

Ferdig utdannet tannlege i 1983, drev privat praksis som allmentannlege frem til han i 2023 begynte hos Colosseum Tannlege.

Er kurset i bruk av lystgass og er godkjent fra Helfo for innsetting av implantatprotetikk