Innbytterabatt hos Jernia

Jernia ønsker å bidra til en mer bærekraftig utvikling og tilbyr innbytteordning drikkeglass, porselen og keramikk i tillegg til stekepanner, gryter, kasseroller og kjøkkenkniver. Når du leverer din gamle stekepanne eller tallerken til resirkulering hos oss får du 20% rabatt på ny. Vi skal sørge for riktig avfallshåndtering av dine gamle produkter og bidra til at de får nytt liv.

*Merk: Rabatt trekkes fra ordinær pris og kan ikke kombineres med andre tilbud. Innbytte av glass, porselen og keramikk gjelder foreløpig fra Trondheim og sørover.

Innbytteordning hos Jernia

Jernia ønsker å bidra til en mer bærekraftig utvikling og tilbyr innbytteordning drikkeglass, porselen og keramikk i tillegg til stekepanner, gryter, kasseroller og kjøkkenkniver. Når du leverer din gamle stekepanne eller tallerken til resirkulering hos Jernia får du 20% rabatt på ny. Vi skal sørge for riktig avfallshåndtering av dine gamle produkter og bidra til at de får nytt liv.

Jernia Innbytte Gamle Stekepanner

Jernia hjelper deg med knivslipingen

En god og skarp kjøkkenkniv er det viktigste redskapet vi har på kjøkkenet. Uansett hva slags kniv du har vil den på et tidspunkt bli sløv og sliten, men det betyr ikke at den må avtre helt og fullstendig fra tjeneste. Om du ikke kan eller ønsker å slipe kniven din selv kan du ta den med til Jernia, de hjelper deg å ta vare på kjøkkenkniven din.

Jernia Knivsliping

Lei utstyr hos Jernia 

Bestill utstyret du trenger til akkurat ditt prosjekt. Dette bestiller du enkelt på jernia.no også henter du utstyret i din Jernia butikk. Du leier utstyret for den tiden du trenger det og leverer tilbake når du er ferdig.

Jernia Leie Av Utstyr

5,7 tonn metall til gjenvinning

I 2019 samlet Jernia inn 5,7 tonn metall som ble sendt til gjenvinning. Vi vet ikke eksakt hvor store klimagassreduksjoner dette gir, men det vi vet er at bruk av resirkulert metall reduserer klimagassutslippene med over 90% mot nyutvinnet metall.