Pynt uteplassen til fest

Nattefrosten har sluppet taket de aller fleste steder, og det er mulig å plante sommerblomster i utekrukkene og gjøre det festfint på uteplassen. Potteroser, margeritt, hortensia, pelargonia, lobelia og lavendel er eksempler på sommerblomster som du kan kombinere i rødt, hvitt og blått, og som er flotte i utepotter og balkongkasser.

Passer det bedre med blomster i helt andre farger hjemme hos deg, så la flagg og silkebånd i nasjonalfarger skape 17. mai stemningen. Hos Mester Grønn får du 3 for 2 på alt 17. mai tilbehør.

MG Mai 4

Pynt et vakkert 17. mai bord

Blomster er midtpunktet på ethvert festbord. Start med en nøytral duk og legg et bredt silkebånd i nasjonalfarger langs midten av bordet. Fyll mange små og mellomstore vaser med forskjellige snittblomster og spre utover.

Knyt smale silkebånd rundt stetten på glass, dessertskåler eller halsen på en flaske med alkoholfri musserende drikke. Lag et kremmerhus av servietten, fyll med litt blomster, knyt et silkebånd rundt og legg på hver kuvert. Avslutt med små bordflagg, og så er det bare å ønske gjestene velkommen.

MG Mai 1

Ta turen innom Mester Grønn for flere tips og inspirasjon til å lage en blomstrende maifest.