Frokost, lunsj, brunsj eller middag

Er du den heldige arrangør av årets beste frokost? We got you covered! Rull ut 17.mai-løperen og du er allerede godt på vei med bordpynten. Et hvitt hverdagsservise blir fort festklart med en tøyserviett og en liten 17.mai-sløyfe. Vårt Rila-servise er klassisk hvitt og pyntes lett opp til enhver anledning. Kombiner gjerne med Sens vannglass og vinglass i rillet design, for et lett og delikat uttrykk.

Dress opp hver kuvert med skjorte og slips! Brett servietter som en skjorte og pynt med en 17.mai-sløyfe som slips. Blir det litt vel avansert for deg, er det også veldig dekorativt å knyte et sløyfebånd rundt tøyservietten eller stetten på glassene. Sett frem lys i rødt hvitt og blått, og la 17.mai-stemningen komme sigende.

Nille Mai 1

Nille Mai 2

Enkelt med engangs

Blir dere mange til bords og du vil slippe å stå i oppvasken med finstasen på? Eller er hagefest tradisjonen hos dere? Da er papptallerkener og engangsbestikk i tre tingen å gå for! En 17.mai-fløyte gjør seg utmerket både som bordpynt og underholdning for store og små. Slipp fantasien løs og la magien i rødt, hvitt og blått utfolde seg - og vips, så er bordet pyntet og festklart!

Er dere ute er det ekstra koselig å pynte opp uterommet med 17.mai-girlander og lyslenker. Lys i lykter gir den lune atmosfæren utover kvelden. Med 17.mai-servietter, lys og enkel bordpynt har det ikke så mye å si om du velger å dekke med lekkert servise eller papptallerkener. Det viktigste er at både du og gjestene får den gode 17.mai-stemningen rundt bordet. Og hva er vel bedre enn å runde av dagen med en knallgod kake? Går du for pavlova, gulrotkake eller en klassisk sjokoladekake?

Nille Mai 3

Nille Mai 4

Alt innhold er hentet fra Nille sine hjemmesider. Besøk nille.no og bli videre inspirert til maifesten!