Det Grønne Verksted

Interiørstilen Det Grønne Verksted er en naturnær stil som henter inspirasjon fra 70-talls-bohemen. Fargene som preger denne stilen er jordfarger i grønne, brune og rustrøde toner, med friske innslag av cerise. Mønstrene er inspirert av kelim og vevemønster, og her kan man gjerne mikse og blande forskjellige mønster sammen. Ull, bomull og lin er tekstilene som går igjen, og materialene går i glass, marmor og keramikk, samt innslag av tre. Produktene i stilen skaper et lunt og særegent uttrykk.

Våre absolutte favoritter i Det Grønne Verksted-kolleksjonen er alle lysholderne i farget glass, de søte soppene i keramikk og Camran putetrekk i kelim.

Kreativ Magi

Kreativ Magi er en litt mer eksperimentell og leken interiørstil, men har samtidig et rent uttrykk. Her er grafiske mønstre, organiske former og klart glass viktige elementer. Basefargene går i brunt, grått og hvitt med lekne innslag av grønt, oransje og cerise. Materialer som klart glass og fargerike lys er stilfullt og klassisk, og tekstiler med grafisk trykk og dekorative mønstre gir et urbant uttrykk.

Våre absolutte favoritter i Kreativ Magi-kolleksjonen er de små vasene i klart glass, twistlys i magenta og oransje og det nydelige Lom ullpledd i herlig cerise-farge.

Artikkel er hentet fra Nille sine nettsider. Bli videre inspirert på nille.no.