Pynt opp med planter og lykter
Et av de sikreste vårtegnene er at det blir grønnere ute og alt begynner å spire og gro. Og som vi lengter etter å tilbringe mer tid ute! Skap deg et uterom du vil tilbringe tid i - med grønne planter, lykter, behagelige utemøbler og myke puter. Plant i nye, fine utepotter og dekorer med søte hagefigurer. Til deg som ikke har de grønneste fingrene, eller som vil ha det grønt og fint på uteområdet ditt før kulden slipper taket helt, har vi et stort utvalg eviggrønne planter.

Enten du nyter en vårkveld utendørs, eller vil ha noe fint å se ut på innenfra - lykter som lyser opp gir en deilig og lun atmosfære. Sesongens kolleksjon av lykter og utendørsbelysning består av mange lekre nyheter med solcelle eller batteri. Du finner også populære favoritter fra tidligere sesonger og flotte lykter som passer både til levende lys og LED-belysning.

Tid for å nyte livet ute
Når dagene blir varmere, lysere og lengere, er det godt å nyte livet ute. Skap en herlig oase hvor du kan slappe av og nyte små øyeblikk av hverdagsmagi - enten det er å ta morgenkaffen i solveggen, spise middagen ute eller nyte et sprudlende glass ettermiddagssolens lune varme.

En koselig krok med myke sitte- og benkeputer, varme pledd, grønne planter og dekorative pynteputer - det gir en avslappet stemning og rom for å koble av.

Innholdet er hentet fra Nille sine nettsider.

Bli videre inspirert til våren med Nille her!