Nordisk julestil - et julehjem i naturens tegn

Vil du at julehjemmet skal være som en deilig tur i skogen? Med en nordisk julestil får du et harmonisk julehjem i naturens tegn. En lun atmosfære med sjel. Stilen preges av tekstiler og juledekorasjoner inspirert av den skandinaviske naturen. I en jordnær og delikat palett.

En nordisk julestil er like fin i førjulstiden som under selve høytiden. Mange av elementene kan også brukes på vinteren etter jul. Hos oss finner du alt for å skape stilen hjemme hos deg - lykter, lys, puter og pledd. Lun og koselig juleinteriør til alle hjemmets rom.

Hva kjennetegner en nordisk julestil?

En nordisk julestil kjennetegnes av tekstiler i bomull, lin, ull og lun velour. Motiv av vinterlandskap og skogens dyr pryder pynteputer og duker. Julesengen er oppredd med sengetøy i naturfarger. Pynten er inspirert av elementer fra skogen, og mikses med naturlig pynt som furukvister og kongler.

Farger som går igjen i den nordiske julestilen er nyanser av brunt, mosegrønt, beige og andre naturfarger hentet fra skogen. En palett du også har glede av langt inn i det nye året. Varme nyanser av hvitt blandet med gylne detaljer hører også hjemme her. Pynt i glitrende gull skaper liv i den ellers rolige paletten.

Les mer om den nordiske julestilen her

Klassisk julestil - et elegant julehjem med klassisk juledekor

Vil du ha et klassisk og elegant hjem, også når huset er pyntet til jul? En klassisk julestil er pompøs og tar skikkelig for seg! I et klassisk julehjem er det ikke tvil om hvilken høytid vi er i. Fargene går i dype nyanser av rødt og grønt, og hjemmet er pyntet med staselige nisser og pynt som glitrer.

Tekstilene er tunge, og sofaen bugner av puter med delikate julemotiv. Vi har alt du trenger for å skape stilen i ditt hjem - klassisk juledekor, gardiner, puter og sengesett. Interiør som gir en magisk stemning i alle hjemmets rom.

Hva kjennetegner en klassisk julestil?

En klassisk julestil kjennetegnes av tekstiler i tunge materialer. Stuen er kledd med duker, gardiner og pynteputer i velour. Julesengen er oppredd med delikat sateng eller lun flanell.  Badet er pyntet med håndklær i fyldige farger. Juledekoren er laget av polyresin, metall og glass - nissene er staselige og pynten glitrer.

Røde farger hører for mange julen til, og i en klassisk julestil skal den røde fargen være dyp. Andre farger som går igjen er mørke nyanser av grønt og glitrende gull. Klassiske julefarger som skaper et elegant uttrykk.

Les mer om den klassiske julestilen her

Nostalgisk julepynt - et koselig julehjem i nostalgisk stil

Julen er preget av minner og tradisjoner. Med et hjem i nostalgisk julestil blir høytiden magisk for store og små. Hos oss finner du alt du trenger for å pynte et koselig julehjem - enten du ønsker å skape nye juletradisjoner, eller vil gjenskape julen som preget barndomshjemmet.

Julesengetøy, røde gardiner, juleputer og nostalgisk julepynt. Interiør som gir den gode følelsen av barndoms jul.

Hva kjennetegner en nostalgisk julestil?

En nostalgisk julestil kjennetegnes av tekstiler i tradisjonsrike materialer som bomull, lin og jute. Motiv av vinterfugler, røde bær, nisser og kakemenn pryder duker, gardiner og pynteputer. Julesengen er oppredd med nissesengesett og badet er pyntet med julerøde håndklær. Pynten er laget av keramikk, halm, glass eller tøy, og det er nissefigurer i hvert hjørne i alle rom.

Røde fargetoner hører for mange julen til og i den nostalgiske stilen er det julerød som dominerer. Andre farger som går igjen er nyanser av grønt, grått, hvitt og natur. Tradisjonelle julefarger som skaper et nostalgisk uttrykk.

Les mer om den nostalgiske julestilen her