Stengt i dag

BYENS ENESTE HELSEKOSTBUTIKK

Sunkost er den eneste helsekostbutikken i Skien sentrum. Den drives av Camilla som flyttet hjem fra Oslo. Hun overtok som ny eier og daglig leder i 2021. Camilla har utdanning innen livsstilsendring og folkehelse, og hjelper deg gjerne med slike spørsmål. Butikken har et unikt utvalg i te, naturlige hudpleieprodukter, lavkarboprodukter, og superfood. For dem som liker det søte men ikke ønsker sukker, har Camilla en rekke med sjokolader, karameller, fudge og marshmallows uten sukker.

SKIENS BY ENESTE PARFYMERI

På toppen av byen ligger også sentrums eneste parfymeri. Butikksjef Nina åpnet butikken på ny i nye lokaler i fjor. Butikken har blitt større og mer oversiktlig. I tillegg til å være det eneste parfymeriet i sentrum, har også Skin Tonic noen merker de er alene å om å føre som merkene Barbor og Beaute Pacifique.

Butikken har også fått på plass en egen hudterapeut og hudpleierom.

PARFYMERI MED EGNE HUDTERAPEUTER

Skin Tonic ansatte i fjor høst sin egen hudterapeut, og har nå ikke bare en, men to hudterapeuter i stallen. Butikksjef Nina og Helga tar deg godt imot og kan hjelpe med alt innen hudbehandling, hårfjerning, rygg og nakkemassasje, og legging av sminke. Ønsker du noe av dette kan du booke time i forkant eller komme innom for å sjekke om de har kapasitet.

STOR PARKERING MED TO TIMER GRATIS PÅ TAKET

Alti Lietorvet har stor uteparkering på taket og ved hovedinngangen bak senteret. Du kan også parkere under tak på bakkeplan til de nye leilighetene som ble innflytningsklare i 2021. Du parkerer gratis hos oss i to timer. Det er kamera som registrerer bilen når du kjører inn og ut, lettere enn det blir det ikke. Har du stått lengre enn to timer kan du betale ved avreise eller få regning i posten.

URMAKER MED LANG OG SOLID ERFARING

Anders har jobbet som urmaker i 25 år, og er en av to i Skien som reparerer og ordner alle typer klokker. Bestefaren startet Urmaker Skorve for 75 år. Her sitter tradisjon, stolthet og kunnskap i veggene. Urmakeren har flere merker som han er alene om her i fjorden. Han fører blant annet Tissot, Certina, og Seiko. Det er hyggelig å komme innom Anders, han slår alltid av en prat med et smil om munnen. Ønsker du å diskutere poltikk er dette rette mannen.

CAFE TORVET MED TYRKISKE RETTER OG HJEMMELAGET PIZZA

Reza driver Torvet kafe, og er opptatt av at de faste gjestene skal få det de liker best, men også at menyen skal fornyes, og da gjerne med tyrkisk mat. Om ikke lenge blir det tyrkisk frokost på Alti Lietorvet hver lørdag. Barnefamilier kan glede seg til den berømte pizzaen kommer tilbake.

HOS MENY KAN DU PLUKKE SKALLDYRENE RETT FRA TANKEN.

Er du glad i skalldyr? Hos MENY har de egne tanker hvor de blant annet har kongekrabbe, østers og hummer. Her kan du selv bestemme hvilken du vil ha. MENY har også et rikt utvalg i oster. Matbutikken har et eget ostemodneri, hvor osten ligger lagret over tid og får en veldig god smak. Også biffen får særbehandling hos MENY Lietorvet. Fersvaresjefen bruker et Dry Ager tørrmodningsskap, som trekker fuktigheten ut av kjøttet og gir en unik smaksopplevelse.

BYENS BESTE FRISØR

Salongeier Sondre begynte som lærling i 1982, og har jobbet der i 40 år. Han sitter på mye kunnskap, og har masse erfaring innen frisørfaget. To av frisørlærlingene hans har vunnet VM i frisering, noe han er svært stolt av. Hos Walmann har de hatt drop in i en årrekke, og driver fortsatt med det. I salongen jobber det syv frisører som er klar til å ta deg imot med åpne sakser.

APOTEK MED MULIGHETER FOR VAKSINERING

Hos begge apotekene på Alti Lietorvet kan du ta vaksiner. Ønsker du å få satt reise-, influensa-, eller HPV-vaksine? Du kan ringe og avtale time eller bare komme innom.

SKIENS ENESTE VINMONOPOL

Alti Lietorvet har det eneste Vinmonopolet i Skien, og er et pol for alle. Uten å oppmuntre til kjøp, forsøker de å gi den aller beste servicen og fagkunnskapen til kundene sine.  Dette er ekstra viktig for vinmonopolet, fordi de vet at deres kunder ikke har et alternativt sted å handle.

Vinmonopolet har vært på Alti Lietorvet siden 2004.

Relaterte artikler