________________________________________________________________________________________________________________

Ingredienser

  • 250 g kokosmasse
  • 4 ss Sukrin+
  • 4 eggehviter
  • 3 dl sitronsaft
  • 2 egg + 1 eggeplomme
  • 1 dl Sukrinsirup
  • 125 gram smør i små terninger
  • Krem og bær til pynting

Slik gjør du

  1. Bland sammen kokosmasse, sukrin og eggehviter.
  2. Bre massen utover et bakepapir – ca 0,5 cm tykt.
  3. Stekes på 220 grader i 20 minutter. Avkjøl helt før du pynter.

Lemon curd

  1. Visp sammen egg og eggeplomme til en helt klumpfri røre.
  2. Ha eggemasse, sitronsaft og fibersirup i en kjele. Varm opp (ikke kok) under omrøring til det hele begynner å tykne.
  3. Ta kjelen vekk fra varmen og rør inn smøret. Avkjøl helt.
    Ha pisket krem på kakebunnen og hell over lemon curd. Pynt rikelig med