________________________________________________________________________________________________________________
Ingredienser
- 250 g kokosmasse
- 4 ss Sukrin+
- 4 eggehviter
- 3 dl sitronsaft
- 2 egg + 1 eggeplomme
- 1 dl Sukrinsirup
- 125 gram smør i små terninger
- Krem og bær til pynting
Slik gjør du
- Bland sammen kokosmasse, sukrin og eggehviter.
- Bre massen utover et bakepapir – ca 0,5 cm tykt.
- Stekes på 220 grader i 20 minutter. Avkjøl helt før du pynter.
Lemon curd
- Visp sammen egg og eggeplomme til en helt klumpfri røre.
- Ha eggemasse, sitronsaft og fibersirup i en kjele. Varm opp (ikke kok) under omrøring til det hele begynner å tykne.
- Ta kjelen vekk fra varmen og rør inn smøret. Avkjøl helt.
Ha pisket krem på kakebunnen og hell over lemon curd. Pynt rikelig med