ÅPENT I DAG: 10-20

Klikk og hent

1. Gå til varen du ønsker å reservere inne på jernia.no.
 2. Velg ”Reserver i butikk” og hvilken Jernia-butikk du ønsker som utleveringssted.
 3. Hent og betal i butikk.

Velkommen til Jernia på Alti Magneten

Alt du trenger for å lykkes hjemme

Er du på utkikk etter nytt kjøkkenutstyr, verktøy, maling eller utstyr til hus og hage? Jernia har et stort utvalg varer innen farge og interiør, hus og hage, hjem og kjøkken, jernvare og verktøy, lås og beslag, hobby og fritid. Vi har også el-returordning der du gratis kan levere inn kasserte el-produkter.

Hos Jernia har vi har en rekke tjenester der du kan fikse på det du har, eller levere det gamle og ødelagte til resirkulering. Vi har utdannede knivslipere i butikkene våre som kan slipe dine gamle kniver for deg, vi tar imot gamle kjeler, kasseroller og stekepanner og også ødelagte drikkeglass, porselen og keramikk som vi sender til resirkulering samtidig som du får 20 % rabatt på ny vare.

Leie av verktøy

Hos Jernia tilbyr vi en utleieordning der du kan leie verktøy i din Jernia-butikk. Smart for miljøet, og smart for lommeboka!

Slik fungerer det:

Vi klargjør handleposen din, og du får varene ferdig pakket innen én time etter bestilling (*2 timer ved forhåndsbetalt ferdigblandet maling).

Jernia vil gjerne være en del av løsningen når det kommer til å eie mindre - la oss alle prøve å gjøre en forskjell ved å tenke gjenbruk der det er hensiktsmessig. Vi ønsker å hjelpe deg med å leve mer bærekraftig og ta bærekraftige valg. Økt gjenbruk sparer miljøet for belastning. Sammen sparer vi energi i utvinning av råvarer og produksjon, samtidig som vi reduserer mengden av elektrisk avfall.

Vi er mange som ikke har plass til å oppbevare utstyr som sjelden brukes. Og om du har ledig plass - er det allikevel verdt å kjøpe inn utstyr du ikke skal bruke igjen i overskuelig framtid? Spar penger og oppbevaringsplass ved å leie når du trenger utstyr, og la oss stå for oppbevaringen.

Åpningstider

Alti Jernia Tefal

Tefal Resource - miljøvennlige gryter og stekepanner

Laget av 100 % resirkulert aluminium, som gjør at energiforbruket i produksjonen reduseres med opptil 90 % sammenlignet med utvinning av ny aluminium.

Alti Jernia Stasher

Stasher - alternativ til plastposer

Et miljøvennlig, bærekraftig alternativ til plastposen, og kan brukes tusenvis av ganger. Oppbevarings-/silikonposer med en genial åpne/lukkemekanisme. Laget av platinumsilikon som er av enda høyere kvalitet enn silikon laget for kontakt med matvarer. Inneholder ingen skadelige kjemikalier, og er 100 % trygt i bruk for både barn og voksne. Kan brukes til å varme opp mat i, til sous vide, til mikroen, til oppbevaring av tørrvarer, til nisten, til frukt og grønt - listen er utømmelig!

Alti Jernia Pillivuyt

Ekstra holdbart porselen fra Pillivuyt

Franskprodusert porselen av meget høy kvalitet, laget for å holde i generasjoner. Pillivuyt produserer sin egen porselensmasse av flint og kvarts. Dette kombinert med en ekstremt hard glasur og brenning ved meget høy temperatur (1400°C), gjør Pillivuyt ekstra sterkt og holdbart.

Alti Jernia Woll Ecolite

Woll EcoLite

En meget miljøvennlig stekepanne, da selve pannen er fremstilt av sertifisert 100 % resirkulert aluminium og håndtaket av resirkulert treflis. Produsert i Tyskland, og for øvrig er alle råvarer fremskaffet så lokalt som mulig.

2022 038 Jotun 5516 Iron Blue 1440X870 Tcm302 236734

Her er Jotuns splitter nye fargekart: Together

Jernia Knivsliping

Slip gamle kniver og bytt inn din gamle stekepanne hos Jernia

Jernia Fargerådgiving

Klikk og hent maling hos Jernia