ÅPENT I DAG: 10-20

Klikk og hent

1. Legg ønsket produkter i handlekurven på life.no 2. Velg ”Bestill & hent i butikk” som leveringsmåte ved utsjekk og ønsket butikk som hentested. 3. Du vil motta en hentemelding når din bestilling er klar. 4. Hent og betal direkte i butikk

Velkommen til Life på Alti Magneten

Life er Norges største helsekostkjede med 125 butikker spredt over hele landet. Life har produkter som som holder deg naturlig frisk og som hjelper deg med å finne balansen mellom kost, mosjon og hvile.

Life har et stort utvalg av produkter innen naturlig og parabenfri hudpleie, sportsernæring, supermat, Omega 3 og andre fettsyrer, lavkarbo, vitaminer og mineraler, økologisk mat, te og snacks.

I Life-butikken møter du personale som har bred kunnskap og mange års erfaring innen helsekostveiledning. Våre medarbeidere brenner for faget og deler gjerne sin kunnskap med deg.

Åpningstider

Alti Life Abeego Matomslag Mix (Kopia)

Abeego matomslag

Spar både deg selv og naturen for plast ved å pakke maten i Abeego sine praktiske matomslag. Disse er laget av tynn, økologisk bomull og hamp, og er formbar ved romtemperatur og stivner i kjøleskapet, noe som gjør at formen holder seg perfekt til du pakker ut maten igjen. Disse 'arkene' er innsatt med bivoks, harpiks og jojobaolje, som alle er naturlige konserveringsmidler. Dette gir et naturlig alternativ til plastfolie som holder maten ferskere, kan brukes om og om igjen, og er 100 % komposterbart.

Alti Life Csoaps Sept20 096 Web

Vask uten kjemikalier og tilsetningsstoffer

C er norske vaskemidler og såper for hus, hytter, tøy, hår og hud - ja, til og med hunder. C er en supereffektiv såpe, uten unødvendige kjemikalier eller tilsetningsstoffer. En såpe som er både trygg, grønn, og til og med litt skjønn.

Alti Life Tyggegummi

Tyggegummi uten plast

Danskprodusert tyggegummi med omtanke for miljøet. Den er produsert med få ingredienser, hvor den tradisjonelle tyggegummibasen av plast er erstattet med et naturlig alternativ fra sapodillatreet. Ellers inneholder tyggegummien plantebaserte søtningsmidler, naturlige smaksvarianter og vegetabilsk glyserin. Smak av bringebær og vanilje.

Alti Life Yogi Tea

YogiTea

For YogiTea er bærekraft et viktig prinsipp. De har helt siden begynnelsen av 1970-tallet støttet forskjellige bærekraftige prosjekter gjennom partnere i produksjonsområdene. Teprodusenten er opptatt av å gi omsorg for barn i nød og å hjelpe dem permanent. De støtter også en rekke institusjoner for mennesker som trenger hjelp, samt veldedige arrangementer i nærområder ved å tilby varer, sponsing og aktiv støtte lokalt.