Søknadsfrist 23.11.2023

Halla kompis, vi digger at du har trykket deg inn her!

Betyr det kanskje at du har erfaring fra restaurant, kafé eller butikk?

Eller er CV-en din helt fri for servering, drift og personal?

Vel, kompis, akkurat det spiller faktisk ikke så stor rolle. Du kan bli en steikandes dyktig daglig leder, enten du er fersk eller vellagret. 

For vet du hva som er viktigst som daglig leder hos oss? Jo, det er kombinasjonen av to verdifulle ingredienser:

DEG - som har guts, struktur, kreativitet og driv.
KOMPIS - som har et gjennomarbeidet konsept og det stødige veksthuset Bitastad i ryggen. 

Konseptet er, kort fortalt, å være en kompis for folket i nabolaget. Sørge for at de alltid føler seg velkommen - og servere dem skikkelig god burger, digg pizza og himmelske milkshakes 🍔🍕

Hva betyr suksessoppskriften for deg? Jo, la oss ta en kjapp gjennomgang.

Som daglig leder i Kompis får du

  • et fiks ferdig konsept, som er knadd, veid og perfeksjonert
  • en meny som både vi og gjestene har smakt oss frem til
  • kursing, opplæring og sparring
  • pålitelige leverandører

Du kommer med andre ord til dekket bord. Og så, vår gode venn, begynner jobben DIN.

  • Du liker folk - og det faller deg naturlig å yte service.
  • Du ser nye muligheter - innen bedriftsmarkedet, inhouse og take-away.
  • Du har allerede et godt nettverk - og dette bruker du aktivt uten å være pushy.

I tillegg er det viktig at du

  • får Eierskap til Kompis-restauranten
  • har masse Lidenskap for folk og god service
  • legger vekt på Samspill med ansatte og kunder
  • og har en god porsjon Kremmerånd i forklelomma

Lyst til å bruke Eierskap, Lidenskap, Samspill og Kremmerånd til å oppnå Kompis-suksess?

Da høres du ut som vår rykende ferske Kompis-leder.

He-hey! Du leste helt ned hit, ja! Det kan bare bety én ting, kompis - og det er at du bør sende oss en søknad. Fortell litt om deg selv og hvorfor du ble nysgjerrig!

Og du? Det er helt greit å søke selv om du kjenner et snev av usikkerhet, altså. Om vi passer for deg - det er noe vi skal finne ut sammen. Men det vet vi ikke før du har søkt!

Vil du vite mer før du trykker «send»?

Pling på regionleder Kjartan Jenssen på tlf. 93 28 30 93 eller HR-konsulent Mia Holm på tlf. 91 30 44 61. Trivelige folk, begge to.


Lær mer om Bitastad ved å trykke her.

Sjekk ut vår karriereside og alle våre ledige stillinger ved å trykke her - da vil du få et enda større innblikk i hvordan det er å jobbe i Kompis 🍕

Om Kompis
Kompis ble startet av tre gode venner i 2017. Målet vårt er å være en kul kompis for folk i nabolaget. Sørge for at de alltid føler seg velkommen - og servere dem skikkelig god burger, digg pizza og himmelske milkshakes. I ryggen har vi Bitastad, som er det råeste veksthuset for serveringskonsepter. Samarbeidet internt i Kompis og med de øvrige restaurantkjedene i Bitastad gir oss et smørbrød av fordeler - som selvfølgelig kommer både gjestene og medarbeiderne til gode.