Ved ankomst senteret

Du trenger ikke å foreta deg noe ved ankomst, ditt bilskilt registreres automatisk ved innkjøring.
Ved parkering over gratistiden kan du ved avreise eller innen 48t etter utkjøring velge å betale med:

Betal på betalingsautomat:
Tast inn bilens skiltnummer på automaten rett før utkjøring og betal med kort eller mynt.

Bilnummeret ditt registreres via kamera ved innkjøringen til senteret. Du trenger altså ikke foreta deg noe når du kommer i parkeringa, men husk å betale før du drar.

Automatene tar både kort og mynt.

App, med eller uten autotrekk:
Last ned appen APCOA FLOW i Appstore eller Google Play. Registrer en profil og velg "autotrekk" i appen, så trekkes betalingen automatisk hver gang uten at du trenger å gjøre noe. Nyhet! Enkel registrering og betaling med Vipps.

Web:
Betal med kort på nettsiden: flow.apcoa.no. Betal innen 48 timer etter utkjøring.

Parkering med "Park & Go":
Hvis du ikke foretar deg noe, vil du motta en faktura i posten for parkert tid utover gratistiden. Produktet har en fastpris + gjeldende takst/pris på området. Ved å benytte dette produktet trenger du ikke foreta deg noe på stedet. Kjør inn, parker og kjør ut. Du mottar en faktura i etterkant. Produktet har en fastpris + gjeldende takst/pris på området.

For brukere som ikke kan laste ned appen i norske appstore / Google Play, så kan nettsiden flow.apcoa.no brukes. Du kan enten registrere en profil eller bruke siden anonymt ved å søke etter registreringsnummer.

Øvrig info

Det er satt en fri gjennomkjøringstid på P-området på 15 minutter. Hvis du kjører ut før denne tiden utløper, blir du ikke belastet. Hvis du parkerer lenger, vil tiden telle fra innkjøringstidspunktet.

Minstepris på parkering er 15 kr. Tariffen er satt til 15 kr pr påbegynte 30 min og vil slå inn med en gang parkeringen aktiveres og for hver nye påbegynte halvtime.

Hvis du har betalt parkeringen på forhånd (f.eks fordelsparkering, leieavtale eller kontrakt), så har vi hvitelistet bilen din og du trenger ikke gjøre noe som helst. Sjekk din avtale for mer informasjon.

Vårt P-hus har åpent 1 time før -og etter senterets åpningstid. På helligdager da senteret er stengt er også P-huset helt stengt for parkering. Ved avvikende åpningstider gjelder 1 time før og 1 time etter senterets avvikende åpningstider.

Gratis parkering: Vi har gratis parkering i perioden fra kl. 17-20 på hverdager, og kl. 16-18 på lørdager. 

OBS: Om man kjører inn før gratistiden, men kjører ut igjen i perioden det er gratis – må man fortsatt betale for den påbegynte timen/tiden før gratistiden slo inn. Det samme gjelder også dersom man kjører inn i gratisperioden og ut igjen når det er mot betaling.

HC-parkering: Det er 8 plasser som er reservert for personer med forflytningshemming. Prisen er den samme som for øvrige parkeringsplasser.

Motorsykkel og scooter står på oppmerkede plasser mot vanlig avgift.

APCOA kundeservice:

Telefon: 22 05 75 00
(åpent 24t alle dager)

Appen laster du ned enkelt her:

Apcoa Parking Knapp

Webside