H&M

Åpningstider

 • I dag09:00 - 20:00
 • Mandag09:00 - 20:00
 • Tirsdag09:00 - 20:00
 • Onsdag09:00 - 20:00
 • Torsdag09:00 - 20:00
 • Fredag09:00 - 20:00
 • Lørdag10:00 - 18:00
 • SøndagStengt
Ledige stillinger

H&M søker Department Manager (vikariat)

Beskrivelse av bedriften

I H&M ønsker vi at du skal være deg selv, og utfordre deg til å vokse og gjøre en forskjell.   

Du vil få ansvar fra dag én. Du vil lære ting du alltid vil huske og møte mennesker du aldri vil glemme. Som får deg til å føle deg hjemme, og starte en reise hvor dine største drømmer kan gå i oppfyllelse. Guidet av våre verdier og ved å være ditt sanne jeg, hjelper du oss å møte fremtiden til en hel bransje ved å få alle til å se bra ut, føle seg bra og gjøre bra valg. I H&M tror vi det er mulig, fordi «together we make it possible».   

Jobb-beskrivelse

Vi søker nå vår neste Department Manager til et vikariat på 1 år til vår H&M butikk på Nerstranda Senter i Tromsø.  

Som Department Manager i H&M vil du bruke 80% av tiden der det skjer – nemlig på sales floor. Ikke minst fordi det er gøy, men også for å støtte og lede teamet ditt så dere sammen kan nå målet deres og inspirere kunden til å komme tilbake. Du forstår hvor viktig det er å lytte til teamets ideer og hjelp de med å utvikle seg. Når du ikke er på sales floor, utvikler du salgsstrategier og planlegger den beste vei for ditt team og butikkens suksess. Du trives i et høyt tempo, i en rolle hvor du tar unike valg og fører dem ut i verden. Du er en problemløser med positiv holdning, som er velorganisert og du forstår hvordan du motiverer og inspirerer folk rundt deg. Du kan ved ditt entreprenørskap forutse våre kunders behov og daglig skape en ekstra ordinær arbeidsplass, hvor talenter fra hele verden samles for å skape det beste teamet. Hvor vi setter kreativitet, innovasjon, samarbeid og vekst høyt.  

«If you’re looking for adventure, you will find a thrilling journey at H&M!»  

Kvalifikasjoner

Som alle andre i H&M, tror vi på at du er en optimistisk teamplayer som er salgsorientert, sosial, åpen, ambisiøs og full av driv. Hvis din personlighet og kjærlighet for mennesker og fashion matcher vår kultur og verdier, verdsetter vi det mer enn erfaring og kvalifikasjoner.  

Vi ser etter deg som:   

 • Evner å jobbe godt sammen med andre og har en lidenskap for å yte fantastisk kundeservice.  
 • Med sterk lederevne; du har entusiasme for å rekruttere, skape oversikt, delegere oppgaver. Samtidig som du følger opp resultater og gir åpne og ærlige tilbakemeldinger for å veilede og utvikle ditt team.  
 • Lederskapserfaring; du samler folk ved å lede med visjoner, som får kollegaer til å forstå det større bilde og hvor viktig alles bidrag er for en felles suksess.  
 • En analytisk ånd som kan analysere tall og legge en plan for å optimalisere salget; du sikrer at teamet alltid leverer den beste shopping opplevelsen.  
 • Har en positiv holdning og god innstillig til læring og utvikling; motiverende lederskap, team og feedback er noen av dine kjerne styrker. 
 • En med et godt overblikk; du er god til å være organisert og prioritere forskjellige oppgaver i en virksomhet med høyt tempo. 

Be yourself & more at H&M   

Ytterligere informasjon

Vi vil også vite hva du kan tilby oss! Er du en positiv og vennlig person, som elsker å jobbe i et arbeidsmiljø med høyt tempo? Ønsker du å sørge for at kundene våre blir inspirerte? Kanskje denne jobben er for deg!   

Er du vår neste Department Manager? Send oss din CV og søknad som forteller oss hvorfor du er den perfekte kandidaten til denne stillingen. Vi behandler søknadene fortløpende, så send oss din søknad allerede nå, men ikke senere enn 26. februar. 

H&M er forpliktet til å skape et mangfoldig og inkluderende miljø, hvor vi aktivt leter etter kvalifiserte kandidater uavhengig av rase, kjønn, identitet, seksuell orientering, religion, etnisitet, nasjonalitet, funksjonsnedsettelse eller alder.  

Start learning new things & find out everything you can be.  

Søknadsfrist 31.03.2023

Kontaktinformasjon

Om H&M på Alti Nerstranda

Mote og kvalitet til beste pris.

H&M Hennes & Mauritz AB (H&M) ble grunnlagt i Sverige i 1947 og bedriftens forretningsidé er å tilby hele familien mote og kvalitet til beste pris.

H&M har et bredt sortiment som er delt opp i et antall konsept for dame, herre, ungdom, barn og kosmetikk. Bedriftens kleskolleksjoner skapes av egne designere, mønstermakere og innkjøpere. Årlig er det også gjestekolleksjoner laget av kjente designere.

Hos H&M skal kundene finne klær, sko og tilbehør til alle anledninger, som kan kombineres i en egen stil. Du vil alltid kunne finne nye og spennende varer – i butikk, i katalog eller på hm.com. Sortimentet oppdateres hele tiden med nye varer. Like viktig som å fornye sortimentet er å overraske kundene med nye spennende tilbud.

Klikk og hent

1. Legg ønsket produkter i handlekurven på nettsiden. 2. Velg ”Hent i butikk” som leveringsmetode og velg ønsket butikk som utleveringssted. 3. Du vil motta en hentemelding så snart pakken er klar for henting