Sunkost

Åpningstider

  • I dag09:00 - 20:00
  • Mandag09:00 - 20:00
  • Tirsdag09:00 - 20:00
  • Onsdag09:00 - 20:00
  • Torsdag09:00 - 20:00
  • Fredag09:00 - 20:00
  • Lørdag10:00 - 18:00
  • SøndagStengt
Ledige stillinger

Tilkallingshjelp Sunkost Nerstranda

ER DU DEN VI SØKER?

· Er du imøtekommende og serviceinnstilt med evne til å veilede kunden og finne deres behov?

· Har du en brennende interesse for salg og service?

· Har du interesse for helsekost og en sunn livsstil?

· Er du initiativrik, utadvendt og engasjert?

· Er du positiv, blid og i godt humør?

Du må være fleksibel, kunne stille opp på kort varsel i ukedager og helger samt ferier og helligdager når butikken har behov. Det er ønskelig at du kan ha faste vakter ettermiddag og helger.  

Søknadsfrist: Snarest 

Send din søknad og CV til:

Mail: bsnerstranda@sunkost.no 

Aktuelle kandidater kontaktes fortløpende.

Du må være fylt 20 år for å være kvalifisert til å søke på denne stillingen. 

Sunkost er en av Norges ledende helsekostkjeder. Gjennom 30 år har butikkmedarbeidere med spisskompetanse innen naturlig helse, trening og velvære bidratt til å gjøre livet litt sunnere og litt bedre -- for mange! Sunkost fører et bredt utvalg av veldokumenterte kvalitetsprodukter innen kategorier som kosttilskudd, naturlig hudpleie, trening, mat og drikke. Sunkost ønsker å gjøre det enklere og mer fristende å leve sunt. 

www.sunkost.no 

 

Søknadsfrist 20.04.2023

Kontaktinformasjon

Om Sunkost på Alti Nerstranda

Sunkost er Norges største og eldste helsekostkjede. Vi ønsker å gi deg økt lyst på livet. Vi arbeider kontinuerlig for å finne og utvikle nye helsekostprodukter med høy kvalitet slik at du kan oppleve en bedre hverdag.

Alle våre helsekostprodukter er av høy kvalitet. I Sunkost-butikkene finner du et rikt utvalg av vitaminer, mineraler, antioksidanter, naturlige hudpleieprodukter, andre produkter for spesifikke behov og sunn mat, urte-teer og kaffe. Nyhetene finner du hos oss.

Våre butikkveiledere hjelper deg og svarer gjerne på dine spørsmål. Felles for dem er høy kunnskap om produkter og helse. Velkommen til Sunkost-butikken.

Klikk og hent

Hent varene i din nærmeste Sunkostbutikk helt fraktfritt! 1. Gå til varen du ønsker å reservere inne på sunkost.no 2. Velg ”Klikk & Hent” og ønsket Sunkost-butikk som hentested. Varene er klare til henting 60 minutter etter fullført bestilling. 3. Hent og betal i butikk.