Søknadsfrist 05.02.2023

Vi søker etter kjøkkenmedarbeidere til vår helt nye restaurant på Nerstranda, på heltid og deltid.

I Sabrura brenner vi for å gi våre gjester fantastiske mat- og serviceopplevelser. Det er derfor essensielt at vi bygger våre retter på veldig gode råvarer som håndteres av kyndige og matglade kokker. Du vil få en flott arena i en av våre restauranter med topp moderne kjøkken. Du jobber i team, tett på dine kolleger i et arbeidsmiljø preget av samspill, fellesskap og et felles ønske om å levere gode kundeopplevelser og resultater.

Som kokk er du stjerna på kjøkkenet i vår restaurant. Du utstråler våre verdier, er glad i andre mennesker og gir alltid det lille ekstra til våre gjester gjennom fantastiske matopplevelser. Dette gjelder smaksmessig så vel som estetisk.

Vi søker deg som:

  • Har erfaring fra kjøkken, kokkebakgrunn med eller uten fagbrev
  • Har god kunnskap om IK-mat og HMS
  • Trives i et hektisk arbeidsmiljø med høyt tempo
  • Har erfaring fra tilsvarende virksomhet

Nødvendig opplæring vil bli gitt

Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK og står sterkt hos oss. Vi ser derfor etter kandidater som gjenspeiler disse;

  • EIERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt.
  • LIDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.
  • SAMSPILL - Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen.
  • KREMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag.

Du kan forvente god opplæring og faglig påfyll hos oss. Sabrura er en stor arena med gode muligheter for egen utvikling.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, ta gjerne kontakt med daglig leder på andre.schjolberg@sabrurasushi.no

Vi GLEDER oss til å høre fra deg!

Antall stillinger: 2
Ansettelsesform: Fast
Prosent: 70 %
Heltid/deltid:Deltid

Søknadsfrist: Snarest
Send søknad til:nerstranda@sabrurasushi.no

Om arbeidsgiveren

Om oss

Helt siden Sabrura åpnet i Trondheim i 2012 har målet vært å gjøre sushi til hverdagskost. Og det har vi klart! I 2022 er våre 24 restauranter høyt elsket av folk i alle aldre. Vi er i sterk vekst og har satt oss ambisiøse mål. I løpet av de neste tre årene skal vi vokse videre og posisjonere oss som en tydelig og folkekjær, nasjonal merkevare. For å klare dette trenger vi dyktige kokker, servitører og franchisetakere. Tar du utfordringen?

Derfor lykkes vi

Forretningsidéen er rå. Fantastisk sushi og asiatiske retter laget av lokale råvarer med høy kvalitet, servert fra buffet til en folkelig pris. Topp konseptet med smakfulle lokaler, et brennende ønske om at gjestene skal føle seg ivaretatt, også når tempoet er høyt -- så har du oss. Hverdagen vår er preget av action, humor og glede, dedikasjon til matfaget og ikke minst -- stolthet over å få til noe stort ­sammen.

Bitastad -- selskapet bak selskapet

Sabrura er en del av Bitastad AS, Norges råeste veksthus for serveringskonsepter.

Bitastad AS kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, SOT bar & burger, Sabrura, Big Bite, Kompis, regnskapsbyrået AST og grossisten Matmegleren. Alle som jobber i en av Bitastad-familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene.