Vi har 2 stk. supre Den4Dogs hundehus, med både aircondition og gulvvarme. Så du trygt kan ha med hunden oftere på tur og plassere den i disse hundehusene sommer som vinter, mens du er inne og handler hos oss. Og det er GRATIS for våre kunder.

Hundehusene er grundig testet og utviklet i samråd med eksperter og veterinærer. De fleste hunder finner seg raskt godt til rette der, men gi hunden din litt trening de første gangene for en positiv opplevelse – husk å ta med noen favoritt godbiter.

For et trygt og rent miljø så desinfiseres hundehusene automatisk etter hvert hundebesøk med UVC, samme type som benyttes av helsevesenet.

Hundehusene står plassert utenfor hovedinngangen (rondellen). De benyttes enklest ved å laste ned Den4Dogs App hvor du kan velge hundehus og låse og åpne. Eventuelt kan du få tak i ditt eget personlige nøkkelkort ved å ringe til Securitas på telefon 91660630.

Mer info om Den4Dogs hundehus
Hundehuset er spesialkonstruert til formålet og utviklet av erfarne hundeeiere, i samråd med veterinærer, norske kenneler, hundepsykologer og andre hundeeksperter fra både offentlige og private instanser siden 2004. Hunder er "hi-dyr", og ulikt oss mennesker så liker hunder generelt og ha sitt lille trygge skjulested, der de kan velge å titte ut på det som skjer uten å føle at de selv blir «iakttatt». Til fordel for hunden, så er hundehuset konstruert slik at det er lett for hunden å se ut av hundehuset, men det er vanskelig for barn og andre og se inn. De fleste hunder er vant til bur, men noen hunder må vennes til den nye situasjonen. Ta gjerne med hundens teppe, pute eller lignende og legg inn i hundehuset, slik at hunden har kjente lukter i hundehuset de første gangene. «En godbit eller to, slik at hunden forbinder hundehuset med noe positivt er også en fordel, og hunden blir da fort vandt til å være i hundehuset. Både bur-trening og trening på å være alene er en fordel», forklarer Frode Rogstad, som er daglig leder i Den4Dogs AS.  

Hundehuset er utformet med ”tette” vegger, slik at hundene ikke ser hverandre, og føler at de ligger i skjul slik de gjør i et hi. Dette bidrar til å berolige hundene.

For mer informasjon se www.den4dogs.no

Alti Vinterbro Hundehi2 2023