I Kaffebrenneriet er vi lidenskapelig opptatt av kvalitet, sporbarhet og den gode råvaren. Vi handler inn kaffe basert på smak og kvalitet og vi tilpasser brenningen til hver kaffe for å få frem det beste i kaffen. Hos oss kan du velge blant våre Cup of Excellence kaffe, Direkte Handel kaffe, nye og kjente sesongens kaffe eller en av våre klassikere og espresso. God kaffe!

Historien om Alna inn i butikken: 
Alna – senter for den proffe og senter for hjemmesnekkeren! Med dette som utgangspunkt har vi valgt å trekke inn håndverkeren i vårt design på denne kaffebaren. Steinar, en av våre gründere, kommer fra en familie der både far, bror, nevø, bestefar og grandonkler og oldefar var snekre og byggmestre. Steinar tilbrakte mange timer i sin ungdom både bak båndsag og høvelbenk. Båndsaga som er i butikken, kommer fra hans familie og en opphøyd høvelbenk har fått plass i en ende av lokalet sammen gammelt snekkerverktøy i den andre enden.

Det gamle panelet er fra Gulleiksvea i Gausdal, eier av Hans Dokken, som er en gammel fraflytt plass der det tørre innlandsklimaet har greid å ta vare på en del ytterpanel selv om huset i seg sjølv snart har «gått hemmatt» og er pil råttent. I taket finner du våre egendesignede lysekroner.

Velkommen innom!