SJEKK UT ALLE TILBUDENE HER;

Endelig kan vi invitere dere til langåpent igjen på Amanda🛍 I den anledning har vi samlet alle tilbudene i et tilbudshefte til deg🥳! Det vil også være spennende konkurranser og matfestival. Gå på Facebook siden vår for å lese mer.

Skjermbilde 2022 06 14 Kl. 13.34.19

LANGÅPENT HELT TIL KL.22

Dersom du vil lese mer av hva som skjer på langåpent så anbefaler vi d...

Dersom du vil lese mer av hva som skjer på langåpent så anbefaler vi deg å gå på Facebook sidene våre! Kanskje du finner noen spennende konkurranser!

Mat Festival

Matfestival kl.17

Fra kl.17-21 kan vi friste med smaksprøver fra fem ulike matvogner som...

Fra kl.17-21 kan vi friste med smaksprøver fra fem ulike matvogner som vi samler på Waynes gulvet i 1.etasje. Her finner du alt fra sukkerspinn i tre ulike smaker, hjemmelaget «rulle» iskrem, vaffel-sykkel med belgiske mini vafler med topping og andre godsaker, tex mex stasjon og gjett hvilken fukt stasjon. Dette vil du ikke gå glipp av

Skjermbilde 2022 06 14 Kl. 13.46.45

KONKURRANSE

Trykk 𝘀𝗸𝗮𝗹 på Facebook arrangementet vårt, og du kan vinne gavekor...

Trykk 𝘀𝗸𝗮𝗹 på Facebook arrangementet vårt, og du kan vinne gavekort som du kan bruke på senteret! NB! For å vinne må du være medlem av Amandas Kundeklubb. Ikke medlem? Send SMS med kodeord AMANDA til 27500. Lykke til!

Skjermbilde 2022 06 14 Kl. 13.53.56

KONKURRANSE

LEVER DIN KVITTERING- VINN GAVEKORT Alle handlende kunder som handler ...

LEVER DIN KVITTERING- VINN GAVEKORT Alle handlende kunder som handler for over 200,- under langåpent kan levere sin kvittering i vår innsamlingsboks som står ved hovedinngangen i 1.etasje. Vi trekke to heldige vinnere som vinner hver sitt gavekort på 500 kr. Husk å skriv ned navn og telefonnummer på kvitteringen!

Vi tar forbehold om skrivefeil og utsolgte varer