SE PROGRAM HER: 

🍫 Vi kickstarter kveldsåpent torsdag 19. oktober ved å gjemme en sjokolade i hver butikk kl. 10:00 – i halvparten av sjokoladene gjemmes det gavekort! Finner du sjokoladen som er verdt 2000,-?
Gavekort på ulike beløp: 100,- 200,- 300,- 500,- og 2000,

👻 Besøk vårt skremmende spøkelseshus som KDA Haugaland videregående skole lager. (Anbefalt for barn over 8-9år.) Klikk her for mer info om åpningstid.

🌖 Bli med på Halloween skattejakt for barn

Fra torsdag til lørdag kan alle små besøkende delta i vår Halloween skattejakt på senteret. Hent skattekortet hos Feel i første etasje og se om du finner de forsvunnede bokstavene. Vi trekker en heldig vinner som får gavekort på 500,-. Premie til alle som deltar på skattejakten.

🩸Stempel konkurranse- kjøp og vinn gavekort 3000,-. 

Samler du tre stempel og leverer utfylt stempelkort i svarboksen inne på senteret, er du med i trekningen av et gavekort på 3000 kr! Stempel får du i butikkene når du handler.

📱VINN IPHONE 15

Får du tak i kakestykket som skjuler en Iphone 15? I I samarbeid med Telenor Amanda skal vi dele ut en splitter ny Iphone 15 til en heldig vinner! Fredag kl. 14:00 starter utdelingen. Psst... vi forventer kø!

🕸️ Besøk edderkoppens verden i første etasje utenfor Telenor:

Edderkoppens verden er åpen alle dager, men det er ekstra aktiviteter i helgen:

🕷️ Lag din egen Halloween edderkopp lørdag kl.12-15.

🎃 Få gratis Halloween ansiktsmaling og tatovering lørdag kl. 12-15.

🧙‍♀️Ta med deg Halloween kostymet (eller kom som du er) og bli med på Halloween parade med Ellie & Timba lørdag kl.13 🐘🐯

🛒 Og selvsagt, skremmende gode tilbud ALLE 3 dagene! Tilbudene offentliggjøres på fremsiden av hjemmesiden kl. 10.00!

Vi gleder oss.. og gruer oss... BOO HOO 🎃🧟

Karusell 3Ds Stempelkort Tekst

Ellie Og Timba 3 Dager

Amanda Spøkelseshus

Amanda Kveldsåpent 3DS