Lørdag 2. og 16. desember: Julekule verksted med nissemor og Ellie & Timba

Velkommen til julekuleverksted på Alti Amanda. Her kan barna lage sin egen julekule de kan ta med hjem og henge på treet. Ellie & Timba gleder seg til å hjelpe.

Sted: i første etasje på torget ved apotek 1
Kl. 12-15

4. desember: Coca cola juletrailer kommer til Obs!

Juletraileren kommer til Obs Amanda 4. desember kl. 13-18.

Julen nærmer seg, og det er tid for å sende juletraileren på Norgesturné for å spre ekstra julestemning✨ Den er fullastet med julekos, mye moro og masse iskald Coca-Cola – den originale smaken av jul. Ta med deg familie og venner og opplev ekte julestemning sammen med Coca-Cola. Og kanskje, kanskje kommer selveste julenissen innom. Ta med familie og venner og nyt en forfriskende Coca-Cola – enten du liker den med eller uten sukker 😊

Søndag 10. og 17. desember: Show med julenissen kl. 14:30

Velkommen til søndagsåpent med juleshow for de minste! Selveste julenissen kommer til Alti Amanda. Bli med på musikk og dans du også! Her kan Barna kan ta bilde med julenissen og legge igjen ønskelisten. Vi trekker noen heldige vinnere som får ønsket oppfylt før jul <3

Sted: i første etasje på torget ved apotek 1
Kl. 14:30

Følg med for flere spennende opplevelser, konkurranser og overraskelser i våre sosiale medier <3

Juletreet fra kirkens bymisjon

Vi samarbeider med Kirkens Bymisjon om å la barn og familie på Haugalandet oppleve en helt vanlig jul. Det er dessverre ikke en selvfølge for mange. Trærne er fylt med julegaveønsker fra barn og familier på hjertene som du kan bli med å oppfylle. Bli med og hjelp, og velg hvilket gaveønske du vil oppfylle.

Periode: 24.november - 17 desember

Slik gjør du:

Finn et hjerte med et julegaveønske som du ønsker å oppfylle. Kjøp gaven, og legg den uinnpakket sammen med hjertet i kassen som står mellom Obs informasjonen og Haugli Bakeri. Kirkens Bymisjon pakker inn, og sørger for at gaven kommer fram til rett person til jul.

 

Lucia tog fra Vassbrekke barnehage 13. desember

I tradisjon tro kommer Vassbrekke barnehage til oss og går koselig Lucia tog rundt på hele senteret. Velkommen til en koselig tradisjon og nydelig sang.