Naturlig jul:

Poetisk & naturlig Den naturlige julen henter sin inspirasjon fra vår nordiske natur og tradisjoner.
Her er det rene former, dype farger og innslag av naturmaterialer. Den naturlige julen inviterer inn og skaper en lun hygge i hjemmet. Den naturlige julen er en enkel og rolig stil. Fargene i denne stilen går i jordtoner som grønn, beige, brun og sort med innslag av gull. Bruk grener av gran eller eukalyptus som gir julen en grønn friskhet som fremhever stilen. Pynt stuen til jul med pynteputer med julemotiv, levende lys og myke saueskinn. Juletreet kan gjerne ha personlighet og pyntet med julepynt i stilen. Herlige julekuler i gull og hvitt.

Tradisjonell jul:

Nostalgisk & koselig. Denne kolleksjonen farger julen i tradisjonelt rødt og grønt sammen med naturmaterialer, jordfarger og dekorative former. Tradisjonell jul er på moten i år, derfor vil fargene rødt, grønt og hvitt dominere. Men det er også innslag av gull og sølvtoner.
Det viktigste i denne stilen er utvilsomt å skape en atmosfære som minner oss om livets jul. Juletreet pyntes med nostalgiske julekuler, klassiske røde, både blanke og matte. Pynt huset med nisser, julens pynteputer, pepperkakehus, englekor, røde lys og granbar – alt det man forbinder med den tradisjonelle, nostalgiske og koselige julen.

Amerikansk jul: Elegant & glamorøs 

Som tatt ut av en amerikansk julefilm; herlig overdådig og glamorøs! Den amerikanske julen er et eventyr i seg selv. Det skal glitre og funkle gjerne ute og inne! More is more beskriver nok denne julestilen best og her skal man ikke være redd for det pompøse!
Pynt hjemmet ditt med glitrende og detaljert julepynt, en elegant duk, dekorelementer i gull, rosa og bordeux og kjenn på den magiske stemningen som vil skapes.