Dekke bordet i flaggets farger

Skal du servere 17. mai-frokost, lunsj eller middag? Det er ikke så mye som skal til for å lykkes med borddekkingen. Med våre 17. mai servietter, lys og lange bordløpere dekker du enkelt et bord i flaggets farger – rødt, hvitt og blått. Du kan plassere våre fine kubbelys, eller snurrelys rundt om i hjemmet for flott og enkel 17. mai pynt.

Valg av 17. mai-duk

Ser du etter en 17. mai-duk til et litet, stort eller rundt bord? Eller skal du dekke et langbord? Våre duker kommer i mange størrelser og former slik at du enkelt kan finne en som passer for deg.

Ønsker man et formelt og elegant uttrykk bør man ha en 17. mai-duk som ligger glatt og pent på bordet. Vi har mange festduker som er enkle å stryke. Vi anbefaler enten Linje duk, en lettstelt duk som kommer i flere størrelser, eller en av våre teflonduker som er vann- og flekkavstøtende.

17. mai bordpynt

Etter at duken er lagt på gjenstår den morsomme delen, nemlig å pynte bordet. 17. mai-pynt trenger ikke å kreve så mye. Å rulle ut en lang bordløper eller festremse oppå duken er en god start. Våre festremser er 2 meter lange og kan brukes enten midt på bordet, eller ved å legge flere tvers over.

Princess Mai11

Dekk et vakkert 17. mai bord utendørs

Hvis været tillater, har man kanskje planer om å dekke 17. mai bordet utendørs. En uteduk i akryl eller voksduk i PVC kan enkelt tørkes av om det skulle bli dugg eller regn. Vi har et stort utvalg uteduker i metervare. Ved å kjøpe duk på metervare kan du tilpasse størrelsen på duken selv – både lengde og bredde. Perfekt om du skal dekke et langbord i hagen, eller trenger en duk som passer til utebordet på terrassen.

Innholdet er hentet fra Princess sine nettsider. Bli videre inspirert til 17. mai med Princess her.