Baker Jørgensen feirer 120år!

Kake og kaffe 85kr

Visste du at Baker Jørgensen ble etablert av Fredrik Emanuel og Karin Jørgensen i 1904, og at deres første dagsomsetning var 13 kroner? Bedriften er nå en av Arendals eldste bedrifter, og blir av enkelte regnet som en institusjon i byen. Du har kanskje smakt deres berømte napoleonskake? Eller deres deilige jule- og påskemarsipan?

Jubileet feires selvfølgelig denne uken, og under ALTI Mat & Prat får du kaffe og kake til 85kr. (73kr ta med).Velg mellom deilig ostekake og gulrotkake. På fredag gjelder tilbudet alle typer kakestykker.

Lørdag 13. april feirer Baker Jørgensen jubileet litt ekstra og gir DEG gavene. 

Lørdagen får du følgende gode tilbud:
  • Napoleonskake (til 4 pers) 100kr
  • 3 brød for 100kr
  • valgfri hvetebakst 100kr
  • Kompaktstang 100kr
De setter opp ekstra salgsbord i fellesarealet mellom Baker Jørgensen og Sunkost.
Vi gratulerer jubilanten med dagen, og håper på minst 120 nye år!

Bonsai Snackbar

Kjøp is - få valgfri kaffe til -50%

Velkommen til den fresheste snackbar-opplevelsen i byen: Bonsai Snackbar! Her får du ikke bare deilige retter og forfriskende drikker, men også en atmosfære som får deg til å ville bli hele dagen.

Under ALTI Mat & Prat trekker vi frem den gode isen som de nylig har introdusert hos seg.

Velg mellom iskrem, frozen yoghurt og sorbet - og få valgfri kaffe til -50%

Kom innom og nyt smakfulle retter, slurp i deg en deilig bubble tea, eller benytt deg av dette gode tilbudet. Nyt den gode stemningen på Bonsai Snackbar! 

Espresso House

Frokostdeal 2 for 49kr

Vi har alle hørt utsagnet "Frokost er det viktige måltidet om dagen", så hvorfor ikke unne seg en ekstra god start på dagen? 

Hos Espresso House har de et vanvittig bra frokosttilbud frem til kl. 11 hver dag:
for 49kr
Velg blant deres frokostprodukter + vanlig kaffe, te eller juice.
Du kan også oppgradere kaffen for kun 15kr ekstra.
Og du? Det er ekstra koselig om du har tid til å nyte frokosten hos oss. Ta med en bok eller en god samtalepartner og nyt morgenstunden med en deilig frokost.

Narvesen

20kroners FEST

Visste du at Narvesen fyller 130år i år? I over hundre år har Narvesen vært en viktig del av det norske folks liv, og vært med på å spre glede om omtanke i samfunnet. De har en misjon om å bli den mest moderne og bærekraftige kiosken, og er ALTI klare til å levere raskt og effektivt. 

Jubileet feires selvfølgelig, og frem t.o.m. 15 april har de 20kroners FEST hos seg!

Festtilbudet gjelder valgfritt rundstykke, kylling chipotle, solo 0,5l(+pant), pizzasnurr og TINE iskaffe 0,33l! Her er det mye digg til en god pris, med andre ord.

Big Bite

1/2 patty steak sub + stor drikke i beger 109kr

Big Bite er et sunnere og smakfullt fastfood-alternativ, hvor du får fersk og nysmurt mat rett i hånda. I tillegg til å bruke lokale og sesgongbaserte råvarer så langt det går, bruker de også bærekraftige emballasjer laget av papp i stedet for plast for å bidra til å beskytte miljøet.

Under ALTI Mat & Prat kan de friste med en halv sub med patty steak + stor drikke i beger til kun 109kr. Perfekt lunch i en travel hverdag!

SPAR

Cheesy Bacon BBQ-burger 44,90kr

SPAR har alt du trenger til din daglige handel, og de har blant annet en frisende ferskvareavdeling med både varm og kald mat. Denne uken finner du denne deilige burgeren i varmdisken på tilbud til bare 44,90kr! Cheesy Bacon BBQ-burgeren er perfekt for deg som ønsker noe kjapt, men samtidig noe godt.

Sabrura Sticks & Sushi

Lunsjbuffet 229kr hele dagen

Sabrura serverer sushi, sticks og asiatisk-inspirert mat med en norsk vri, og har både à la cartemeny og en fristende og populær buffet. Under ALTI Mat & Prat får du nå lunsjbuffet til 229kr hele dagen - hele uka! 

Husk at barn under 6 år spiser gratis fra buffeten i følge av en betalende voksen. Barn under 12 betaler halv pris i følge av en betalende voksen.

Jordbærpikene

Pasta m/kjøttboller inkl. focaccia og svart kaffe til 150kr

Jordbærpikene er en naturlig og koselig møteplass hvor du kan nyte et godt måltid, eller kose deg med sosialt samvær over en god kopp kaffe. Visste du forresten at hver siste torsdag i måneden (hver måned - hele året!) så arrangeres det kaffitreff her, hvor vi spanderer traktekaffien mellom kl. 11-14? 

Under ALTI Mat & Prat kan du bestille pasta med kjøttboller, focaccia og svart kaffe til kun 150kr! Denne kan også lages både vegetar og glutenfri (mot et lite tillegg på glutenfri).