Hvordan pynte til påske

Om du tilbringer påsken hjemme eller på hytta setter det en ekstra hyggelig stemning med påskepynt! Dekk et hyggelig påskebord, pynt med dekorerte påskeegg på kvister eller tenn et deilig påskeduftlys. Bli inspirert til å pynte opp hus eller hytte med årets påskepynt - i år har vi mange nyheter!

Dekk et stemningsfullt og vårlig påskebord

For mange er påsken et pusterom hvor man kan spise lange frokoster, invitere gode venner på spill og kaffe. Lag en deilig påskefrokost, påskelunsj eller påskemiddag hvor du gir gjestene den gode påskestemningen med et hyggelig pyntet bord.

En gul brikke lager påske på et blunk! Perfekt til frokostbordet. Bytter du ut to brikker med en løper på tvers, kan det bli en romantisk kuvert for to. Pynt med en linserviett som du pakker rundt et påskeegg, bind med hyssing og fest en blomst i hyssingen - og vips - du har et sjarmerende naturlig element i borddekkingen. Pynt med egg og påskeharer som det lille ekstra som setter påskestemningen til påskefest!

Ferdig dekorerte påskeegg eller hjemmelagede påskeegg?

Egg hører påsken til! Pynt opp med ferdig dekorerte egg eller blås egg og mal de selv - En fin påskeaktivitet med barna! Et tips er å lime på lekre fjær, perler eller hyssing i mønster på eggene. Påskeegg tar seg flott ut på hengende på kvister. Se våre fine påskeegg!

Innholdet er hentet fra Kid Interiør sine nettsider. Bli videre inspirert med Kid Interiør her.