Et lysfat skaper stemning på en helt vanlig hverdag, og det kan også være kjempefint som et midtpunkt på festbordet. Med et lysfat kan du samle lys og pynt så det gir et ryddig uttrykk, og det er enkelt å flytte rundt på. 

Det enkleste er å sette flere kubbelys i ulik høyde på et fat med litt størrelse. Vil du legge til det lille ekstra er det lekkert med små vaser med blomster, telysestaker, bar, kongler og annet tilbehør som passer til årstiden. Bruker du LED-lys er det fint å feste noen små grener og blomster rundt lyset og binde fast med naturtråd.

Et godt tips er å bruke ulike høyder og størrelser på tingene du setter sammen på fatet for å skape god harmoni. Lysfatet er enkelt å endre i forhold til sesong og anledning ved å bruke blomster i nye farger og bytte ut tilbehøret.

Tyrilys - nyhet hos Mester Grønn

Tyrilys er produserte ved Norges største lysfabrikk på Krøderen i Buskerud. De er produsert av parafinvoks som er den reneste voksen det er mulig å lage, og som sikrer at lyset brenner lenge og soter lite. Hos Mester Grønn finner du kubbelys i to forskjellige størrelser og kronelys. Lysene kommer i 5 delikate farger.

Levende lys bør holdes under oppsikt, og hvis du ikke har mulighet til det kan LED-lys være et godt og mer brannsikkert alternativ. Mester Grønn har LED-lys både som kubbelys, kronelys og telys. Alle LED-lysene har svært naturtro flamme og LED kubbelyset har også timer.

Trenger du mer inspirasjon til lysfatet ditt, så ta turen innom butikken.