Enkel påskestemning

Liker du den tradisjonelle, gule påskepynten, eller vil du heller dekke et bord  med vårstemning og et lite innslag av påske? Uansett hva du liker er det enkelt å skape akkurat den stemningen og stilen du ønsker. Og vi har alt du trenger!

En nøytral base, med en hvit eller beige duk, er alltid et fint utgangspunkt. Gule brikker, gule lys og kanskje noen dekorative egg, gjør at man enkelt får påskestemning på bordet. Om du vil få inn den friske vårstemningen, har vi masse fint i vårlige pasteller. Både dekor og bordtekstiler i duse pastellfarger går sammen med det påskegule.

Vil du gi gjestene en full påskeopplevelse er det ingenting som setter stopper for det! Pynt bordet med påskekyllinger, påskeharer, påskeservietter og gule lys, og dekorer kopper og glass med gule silkebånd. Sløyfer er virkelig årets dekorelement!

Dekor

Gule tulipaner og gåsunger hører påsken til. Med våre stilkblomster kan du enkelt sette sammen en egen bukett som kan pryde bordet under hele påsken. Heng fine dekoregg i gåsunger så har du enkelt nydelig påske- og vårpynt. Egg kan også være fine å legge i hvert kuvert, enten det er dekoregg eller små egg med kanskje en liten påskemarsipan i? En hyggelig overraskelse til gjestene!

Nille Påske 4