4 tips til morsdagsgave

Lurer du på hva du skal gi i morsdagsgave? Eller skal du overraske din kjære på valentinsdagen? Her finner du tips og idéer på verdifulle gaver og opplevelser de fleste vil sette pris på.

1. Gi bort egentid og velvære

Egentid er noe de fleste ønsker å ha mer av. En stille stund hvor man kan pleie seg selv uten plikter som venter, ting som skal huskes eller noen som maser. Med myke håndklær, duftlys og en god badekåpe kan du gi din kjære en fredelig stund på badet på morsdag.

2. Gi en god natts søvn

Tenk å kunne gi bort en god natts søvn som gave til morsdag! En ekstra fin gave er våre fantastisk myke dundyner og dunputer som gjør sengen fluffy og varm.

Våre sengesett er så deilige at man vil bli under dyna en lang stund til. Liker hun myke sengesett så gi bort et satengsengesett. Liker hun sengesett med matt og myk overflate? Da kan du gi et sengesett i vasket bomull. Sengesett i krepp er luftige og gir en krispy følelse, mens sengesett i flanell er ekstra varmende.

Vi har også de populære silkeputevarene, som gir deilig skjønnhetssøvn.

3. Gi koselig stemning

Å gi bort en fin lykt og et mykt pledd er gode tips på gaver som kommer til nytte. Ting som skaper en koselig stemning. Og kanskje en vakker vase for den som liker å gjøre det fint rundt seg. Perfekt som gave til både morsdagen og Valentinsdagen.

4. Gi bort en smaksopplevelse

Til en mor som "har alt" er spiselige gaver et godt tips! Deilig godteri i fine forpakninger faller i smak hos de fleste og er perfekt som morsdagsgave. Vi kan også tipse om vår fine kopp med teksten "beste mamma uten tvil".

Tips! I Princess sine butikker kan de pakke gavene litt ekstra fint for deg med cellofan og sløyfe. Det koster kun 10,- ekstra!

Innholdet er hentet fra Princess sine nettsider. Bli videre inspirert med Princess her!