Dette er VGS-elever som etablerer sin aller første bedrift, som en del av deres utdanningsløp.

Denne dagen skal Ungdomsbedriftene formidle sine forretningsideer, - visuelt og verbalt. Alti Arendals fellesareal transformeres til en livlig salgsmesse. Ikke gå glipp av denne anledningen til å se unge gründere i Agder vise seg frem på sitt beste!

Det blir blant annet konkurranse blant deltakerne: 
1. BESTE SALGSTEAM
2. BESTE BÆREKRAFTIGE STAND

Les mer om programmet her

Ungt Entreprenørskap er en brobygger mellom skole og næringsliv.  De er en ideell, landsomfattende organisasjon som inspirerer og kvalifiserer morgendagens verdiskapere. 

Ungt Entreprenørskap beskriver Alti som en viktig samarbeidspartner for Ungt Entreprenørskap Agder, som stiller sine lokaler til disposisjon både i Mandal og i Arendal. Dette gir Ungdomsbedriftene en arena til å vise seg frem, få tilbakemeldinger fra næringsliv og kjenne på mestring i sitt første møte med ekte kunder. Alti stiller også med kompetanse på sitt fagfelt, som bla.  jurymedlemmer på disse salgsmessene og på Fylkesmesterskapet som arrangeres i Mars.

Kom og se på alle de flotte forretningsidéene, og hvilke produkter og tjenester ungdommene kommer med. Og ikke minst - hvem vinner?

Velkommen til en inspirerende dag!

Gå til Facebookarrangement her

Bilde: Ungt Entreprenørskap: Aleksander Lien, Sara Bernes, Karianne Harrendran, Tharald Lundvall, Richard Ekhaugen, Vemund Ruud